5:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 13:30

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišany dostaly v Jesenici bůra


Branky


8. D. Kapoun , 15. D. Kapoun , 33. D. Brda , 35. K. Pros , 66. R. Bešík - 39. J. Paseka
17

Lišany mají za sebou další nepovedené utkání. Tentokrát vyhořely v Jesenici, která si vytvořila velmi luxusní náskok hned v prvním poločase. Domácí hráči ve druhém dějství přidali po hodině hry definitivní pojistku a mohou se radovat z cenných bodů po vysokém vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luxusní náskok

Jesenice chtěla využít domácího prostředí, prostorného a dobře připraveného hřiště, na které Lišany nemusejí být tolik zvyklé. S první výraznější šancí na jesenické straně přišla hned vedoucí branka. Nahrávka mířící za obranu skončila na kopačce Hrbka, který ve skluzu odvrátil míč. Bohužel pro hosty na kopačku kapitána P. Johna, který pod sebou našel Kapouna a ten uklízel do prázdné - 1:0. Uběhla čtvrt hodina a skóre se měnilo znovu. Kapoun si pohlídal hranici ofsajdu, dostal míč za obranu a přehodil vyběhnuvšího Z. Řepku - 2:0.

 

Velmi slušný začátek pro Jesenici pokračoval i nadále, další branku přidali domácí po půl hodině hry. Opět míč za obranu, jehož adresátem byl tentokrát Brda. Ten postupoval z levé strany směrem k šestnáctce a všiml si lišanského brankáře, který se pohyboval až na hranici vápna. Podél vyběhnuvšího kapitána hostí poslal míč do branky a bylo zaděláno na debakl - 3:0. O dvě minuty později inkasovaly Lišany znovu. Jakoby se hosté nepoučili, znovu míč za obranu, tentokrát na Prose. Ten si dobře načasoval náběh, Z. Řepka byl venku z branky a zaváhal s výběhem. Toho využil domácí útočník, píchl si míč kolem něj a pohodlně skóroval do prázdné branky - 4:0.

 

Pros byl i u další velké šance domácích, to když ustál souboj s bránícím hráčem, následně naservíroval za hranici vápna míč na kopačku svého spoluhráče, jehož křížná střela jen o kousek minula lišanskou branku. Lišany nehrály svůj nejlepší zápas a bylo to vidět. Do konce prvního poločasu přišly alespoň s jednou gólovou odpovědí a nutno říci, že tento gól se povedl. Odražený míč se dostal za hranici šestnáctky na kopačku Paseky, který sice obloučkem, ale velmi povedeným, poslal míč do vzdálenější šibenice - 4:1. Ani tento pěkný moment ale nedal zapomenout na velmi špatný výkon hostujícího týmu.

Lišany tahaly za kratší konec

S první výraznější šancí druhého poločasu přišli opět domácí, kteří chtěli přidat definitivní pojistku a utkání s klidem dotáhnout do vítězného konce. Ke gólu byli velice blízko. Znovu dlouhý míč za obranu, který přečetl Z. Řepka a na hranici vápna chtěl hlavou odvrátit nebezpečí. Bohužel však hlavičkoval pouze do protihráče, od něhož putoval míč do branky. Na poslední chvíli se ale vrátil lišanský bek a míč z brankové čáry vykopl.

 

Jesenice měla další velkou příležitost, hlavičku z těsné blízkosti ale hráč domácího celku za záda gólmana neusměrnil. V 66. minutě nastartoval čerstvého Bešíka výkopem brankář Flajšingr. Jeho rozehrávka mířila za nekoncentrovanou obranu, Bešík si ideálně připravil prvním dotykem míč a prostřelil Z. Řepku - 5:1. Domácí si své vedení drželi, Lišany si žádnou příležitost nevypracovaly a utkání se dohrálo. Závěr nabídl menší strkanici, která ale nic neřešila. Jesenice si připsala cenné a vysoké vítězství, naopak hosté mají během týdne nad čím přemýšlet.



Ohlasy k zápasu



SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: Od nás nejhorší výkon za celý podzim. Chyběla komunikace, pohyb, mentální síla něco udělat navíc. Na druhou stranu musím říct, že domácí měli takové štěstí, že ze všeho padla branka. Vždy když jsme se nějak začali herně zvedat, tak jsme dostali gól. Sezóna je ještě dlouhá, musíme začít u sebe a pak může přijít nějaký výsledek.



Sestavy


FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - T. Váňa [-] (46. D. Halámek [-] ) , D. Brda [-] (57. R. Bešík [-] ) , V. Fiala [-] , K. Pros [-] , Z. Fiala [-] , D. Kapoun [-] , J. John [-] (57. M. Pacourek [-] ) , M. Kovář [-] , J. Mutínský [-] , P. John [-] (66. P. Pošta [-] )

SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , J. Hildebrand [-] , F. Laki [-] , V. Mutinský [-] (54. P. Ledvinka [-] ) , D. Roušavý [-] , P. Kindl [-] , M. Medřický [-] , J. Paseka [-] (46. R. Žalud [-] ) , T. Hrbek [-] , J. Feher [-]

ŽK: 12. Z. Fiala - 29. V. Mutinský , 80. T. Hrbek , 88. M. Medřický , 90. J. Hildebrand .
Hráči zápasu: K. Pros , J. Mutínský .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - KALAJ René (N), KINKAL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: František Kalaš
Tip experta: výhra hostů

Lišany se hecnou a venku zabojují.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza