2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čistá v závěru urvala remizu v Jesenici


Branky


17. P. John , 51. D. Kapoun - 75. J. Votroubek , 89. J. Kočička (vl.)
22

Na zápas s Čistou nebudou fotbalisté Jesenice vzpomínat v dobrém. Dvougólové vedení, vítězství na dosah. Poslední dvacetiminutovka ale patřila hostujícímu celku, který nic nezabalil a dokázal vyrovnat. Neproměněné šance byly důvodem konečného remizového stavu. Bod hosté musí brát, pro domácí to je ale málo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán otevřel skóre

Do utkání vstoupila lépe Jesenice, která se po čtvrt hodině radovala z gólu. Přetažený centr vyhnal útočné snažení domácích až mimo vápno, z levé strany se ale míč dostal do šestnáctky na kopačku P. Johna, který se dokázal uvolnit kolem bránícího hráče a poslat kolem něj přesnou střelu na zadní tyč - 1:0. Domácí udrželi jednogólové vedení do poločasu, ale mohlo být i vyšší. Neproměněné šance však držely Čistou ve hře.

Čistá nesložila zbraně

Vstup do druhé půle patřil domácím, kteří po pár minutách navýšili vedení. Jeníček prodloužil patou míč za sebe, na hranici vápna si narazil Kapoun s Kovářem a na jeho střelu z hranice šestnáctky ke vzdálenější tyči Kratochvíl nedosáhl - 2:0. Ve vzduchu byl pojišťovací gól Jesenice, ale finální fáze domácích byla nepřesná a Čistá se v 75. minutě vrátila do zápasu.

 

Votroubek obral o míč domácího stopera, který váhal s rozehrávkou. Míč se odrazil na kopačku hostujícího hráče, který poslal právě Votroubka do úniku. Čistecká opora přesprintovala domácího obránce a při samostatném nájezdu poslala míč přesně k tyči - 2:1. Domácí si nevyužitými příležitostmi koledovali o gól a ten přišel v samém závěru. Po standardce ve snaze odvrátit míč přizvedl jeden z bránících hráčů kulatý nesmysl a ten zaplachtil až za Flajšingra - 2:2.

 

Nakonec se ze zápasu vyklubala velmi cenná remiza pro Čistou, domácí naopak fotbalový bůh tak trochu potrestal a bod je pro ně vzhledem k průběhu utkání hodně málo.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Michal Pacourek: Zbytečná ztráta pro nás. Zápas nám bohužel nevyšel podle našich představ, i přes vedení 2:0 jsme nedokázali dát pojišťovací branku a nakonec jsme nechali hosty snížit a pak nakonec naším vlastním gólem i srovnat. Jak jsem psal na začátku, pro nás zbytečná ztráta dvou bodů.




Sestavy


FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - T. Váňa [-] (54. J. Kočička [-] ) , D. Jeníček [-] (68. P. Šťastný [-] ) , D. Kapoun [-] , T. Horvát [-] , J. John [-] (68. T. Nistor [-] ) , P. John [-] , M. Kovář [-] (74. M. Pacourek [-] ) , Z. Fiala [-] (46. R. Bešík [-] ) , J. Mutínský [-] , D. Halámek [-]

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - S. Tesař [-] (46. J. Votroubek [-] ) , M. Plincner [-] , P. Schuh [-] , A. Fišer [-] , L. Milan [-] , P. Bedenk [-] , J. Votroubek [-] , P. Kašpar [-] , A. Votroubek [-] , D. Denk [-]

ŽK: 37. J. Mutínský - 60. D. Denk , 76. P. Kašpar .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - KALAJ René (N), GEBOUSKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra domácích

Jesenice doma body jen tak nedává, tady jasná výhra domácích.