1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 14:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužná se k vítězství v Čisté doslova natrápila


Branky


20

V roli jasného favorita zajížděla Lužná do Čisté. Domácí marně vyhlíží první bodový zisk, naopak hosté jsou stoprocentní. Kdo čekal od Sparty drtivé vítězství, ten byl na omylu. Čistá ukázala, že se silného soupeře nezalekla a cestu k vítězství mu hodně ztížila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sváteční střelec vrátil vedení

Od začátku zápasu bylo na domácích fotbalistech vidět odhodlání, že se chtějí s aktuálně prvním celkem soutěže porvat a utkání mu neudělat vůbec jednoduché. Po pár minutách to byla právě Čistá, která si vytvořila první příležitost. Do hostující šestnáctky vlétl J. Votroubek, přiťukl si míč hlavou, prohnal se kolem svého strážce a na poslední chvíli musel zasahovat pozorný Kopřiva.

 

O minutu později bylo rušno na druhé straně. J. Vejvoda nabral rychlost, potáhl míč a na penaltě našel Pokorného. Hostující kapitán se zakončením váhal a nechal vyniknout Kratochvíla. Domácí brankář se musel mít na pozoru i dalším střeleckém pokusu ze střední vzdálenosti, ten mu ale tolik starostí nenadělal. Na druhé straně měl snadnou práci Kopřiva, který jen nastavil koš na přímý kop J. Votroubka.

 

Rychlost J. Vejvoda dělala čistecké defenzivě problém. Ale co nezvládli obránci, to zvládl gólman. Kratochvíl v další tutovce vytáhl perfektní zákrok proti luženskému snajprovi a štěstí měl i při jeho dorážce, která ho trefila do těla, když byl na zemi zády k míči. Zkrátka štěstí přeje připraveným. V 19. minutě se poprvé měnilo skóre. Po levé straně utekl Lebeda, kde nabil Pokornému a luženský kapitán tentokrát mířil přesně k tyči - 0:1. O dvě minuty později bylo vyrovnáno. Na zadní tyči se po rohovém kopu prosadil J. Votroubek - 1:1.

 

Domácí byli při chuti a hrozili i nadále. Zejména rohový kop tečovaný jedním z domácích na přední tyči málem zapadl do branky. Snaha na domácí straně byla vidět, ale nerozhodný stav do kabiny Čistá neudržela. J. Vejvoda vnikl z pravé strany do šestnáctky, našel pod sebou neobsazeného Koloce a sváteční střelec vrátil nechytatelným zakončením svému týmu vedení - 1:2. V závěru poločasu nebylo daleko k vyrovnání, nadějná střela zpoza vápna z kopačky J. Votroubka byla ale zblokována.

Čistá další odpověď nenašla

Druhý poločas nabídl po pár minutách velmi zajímavou standardku těsně za vápnem. Výhodu přímého kopu měla Lužná, konrkétně to byl její kapitán Pokorný, který poslal míč přes zeď, ale zároveň také přes branku. Uběhla hodina hry a vedení Sparty bylo navýšeno. Georgjiev poslal míč za obranu, kam si naběhl J. Vejvoda a povedeným lobem překonal jinak výborně chytajícího Kratochvíla - 1:3.

 

Zbytek zápasu už tolik příležitostí nenabídl. Za zmínku stojí centrovaný míč na Pokorného, který byl v těsné blízkosti branky. Svou hlavičku ale poslal ve stoprocentní šanci mimo tři tyče. Čistá další odpověď nenašla, a tak se musela po velmi bojovném a povedeném výkonu smířit s další porážkou.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, záložník: Jsme rádi za tři body a to je vše! Domácí nám nenechali nic zadarmo, makali a hráli dobře. I domácí fanoušci je za to odměnili po konci zápasu potleskem. U nás vyzdvihnu naše nově zapracované dorostence do sestavy, kteří si zápas odehráli úplně v pohodě a na výbornou,



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - R. Votroubek [-] (66. P. Kašpar [-] ) , P. Schuh [-] , A. Fišer [-] , L. Milan [-] , P. Bedenk [-] , M. Průcha [-] (70. A. Lauber [-] ) , J. Votroubek [-] , S. Tesař [-] , A. Votroubek [-] , D. Denk [-]

TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] - A. Chrástek [-] , V. Pospíšil [-] , J. Staněk [-] , M. Pokorný [-] - F. Hornof [-] (52. J. Pěchoček [-] ) , M. Koloc [-] , K. Gjorgjiev [-] , J. Lebeda [-] (71. R. Šnajdr [-] ) - J. Vejvoda [-] , R. Pokorný [-] (87. P. Staněk [-] ) -

ŽK: 34. P. Bedenk .
Hráči zápasu: V. Kratochvíl , J. Votroubek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - BOHATÝ Petr, DOHNAL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra hostů

Lužná je zatím skvělá. Čistecké obraně bude dělat obrovské problémy tank Josef Vejvoda a hosté uloupí všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů