2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlíkov veze cenné vítězství z Jesenice


Branky


7. T. Horvát , 34. T. Horvát - 17. P. Ikrényi (p.) , 28. O. Polcar , 47. O. Vávra
19

Zajímavý souboj se dal očekávat od vzájemného duelu mezi Jesenicí a Pavlíkovem. Oba celky předvádějí zajímavý fotbal, což ukázaly i v tomto utkání. Dvougólový Tomáš Horvát byl jediným střelcem svého týmu. Jelikož na něj nikdo další nenavázal a hosté dokázali i v početní výhodě udržet těsně vedení do závěrečného hvizdu, putovaly body do Pavlíkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horvát dvakrát udeřil

Od úvodního hvizdu se oba týmy snažily hrát kombinační fotbal a nutno říci, že se jim to dařilo. Poprvé se skóre měnilo v 7. minutě, kdy si slabší chvilku vybral brankář Tureček. Jeho rozehrávku zachytil Horvát a přes pavlíkovského gólmana poslal nádherným způsobem ze střední vzdálenosti míč do sítě - 1:0. Hostující celek to ale nepoložilo, naopak se Pavlíkov dále držel své hry a šel za vyrovnáním. Toho se hosté dočkali po čtvrt hodině hry, když pokutový kop proměnil Ikrényi - 1:1.

 

Vyrovnávací branka Pavlíkov uklidnila a zanedlouho hosté své vedení dokonce navýšili. Na Flajšingra postupoval po nahrávce za obranu O. Polcar a i když si domácí brankář na míč sáhl, vytěsnit mimo tři tyče ho nedokázal - 1:2. To ale netrvalo dlouho. Jeníček dokázal po souboji s bránícím hráčem odcentrovat do šestnáctky, ale jeho centr v těžké pozici vyrážel Tureček. Míč se dostal pouze do míst, kde stál Horvát. Toho Tureček při prvním pokusu vychytal, míč se ale znovu dostal na kopačku jesenického hráče a bylo vyrovnáno - 2:2.

 

Během první poloviny dovolila Jesenice svému soupeři i další šance, v té největší se objevil po úniku Koc, jehož zakončení musel trochu kostrbatým zákrokem vyrážet jesenický brankář. Další branka nepadla, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Rychlý a vítězný gól

Druhý poločas začal pro Jesenici nejhůře jak jen mohl. Z první možné šance Pavlíkov udeřil, přesným zásahem k tyči z hranice vápna se o vedení po povedené kombinaci zasloužil Vávra - 2:3. Flajšingr měl jeho pokus na ruce, vytěsnit ho ale nedokázal. Domácí si vytvářeli šance k vyrovnání, ale s přibývajícím časem se jim kýžené branky nepodařilo dosáhnout. S. Pfejfer měl na svých kopačkách vyrovnání po standardní situaci, ale skórovat se mu nepodařilo.

 

V 66. minutě uviděl žlutou kartu za tvrdý zákrok O. Polcar, který projevil snahu se faulovanému omluvit. Ihned se na něj ale sesypal roj domácích hráčů, ze kterého vzešel jako nejhůře S. Pfejfer, který uviděl druhou žlutou kartu po strčení právě do O. Polcara a svůj tým v nelehké situaci oslabil. I tak se domácí do šancí dostávali, ale Turečka znovu překonat nedokázali. Zejména povedený přímý kop musel pavlíkovský brankář vyrážet konečky prstů.

 

Chuť na domácích byla znát, Jesenice chtěla srovnat, což pocítili hosté, kteří v nelehkém zápase hájili těsné vedené. O body se bojovalo do poslední minuty. Domácí se dožadovali pokutového kopu, ale sudí Kozák jejich volání nevyslyšel. V závěru mohl zápas definitivně rozhodnout Jiroušek, ale na úrovni malého vápna poslal míč patou mimo Flajšingrovo branku. Z vyrovnaného utkání tak bere nakonec všechny body Pavlíkov, Jesenice mohla litovat neproměněných příležitostí, které si v utkání vypracovala.

 



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Michal Pacourek: Šli jsme jako první do vedení, ale Pavlíkov dokázal rychle srovnat z penalty. Druhým gólem nás vrátil do zápasu Tomáš Horvát, ale Pavlíkov znovu dokázal rychle srovnat a na začátku druhého poločasu jít do vedení. Ve druhé půli jsme měli několik šancí, ale neproměnili ani jednu z nich a následně nám rozhodčí nepísknul jednoznačnou penaltu, takže nakonec jsme ztratili tři body. Myslím, že remíza by byla spravedlivější.

SK Pavlíkov
František Kalaš: Začátek zápasu nabídl sympatickou hru od obou týmů. Po chybě brankáře jsme inkasovali, ale z penalty jsme vyrovnali a to nás trochu uklidnilo. Poté jsme začali více hrát. V prvním poločase jsme měli přidat další góly a byl by klid. Do vedení jsme šli, ale po nedůrazu ve vápně jsme dovolili soupeři vyrovnat. Do druhé půle jsme vstoupili skvěle a dali rychlý gól. Jesenice poté dostala červenou kartu, i přesto to byl do konce zápasu boj a museli jsme držet těsné vedení. Soupeř přidal na agresivitě, ale vyrovnat nedokázal. Závěr utkání jsme dohráli s míčem u nohou.



Sestavy


FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - D. Jeníček [-] , T. Horvát [-] , D. Kapoun [-] , J. Mutínský [-] , K. Pros [-] , M. Kovář [-] , D. Halámek [-] , J. John [-] (40. P. Kotek [-] ) , S. Pfejfer [-] , P. John [-] (86. M. Pacourek [-] )

SK Pavlíkov
P. Tureček [-] - J. Koc [-] (46. L. Hekl [-] ) , O. Polcar [-] (73. O. Kraus [-] ) , F. Kalaš [-] , P. Chytrý [-] , P. Ikrényi [-] , A. Bureš [-] , O. Vávra [-] (73. V. Hornof [-] ) , P. Čech st. [-] (46. J. Jiroušek [-] ) , D. Řezáč [-] , J. Erben [-]

ŽK: 12. D. Halámek , 17. P. Flajšingr , 64. S. Pfejfer - 36. F. Kalaš , 59. P. Ikrényi , 66. O. Polcar . ČK: 66. S. Pfejfer .
Hráči zápasu: T. Horvát .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ČERVENÝ Jan, BOHATÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: remíza

Očekávám pro diváky pěknou fotbalovou podívanou, oba týmy hrají dobrý fotbal, tipuji remizu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů