J. John 27. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senomaty vezou cenné vítězství z Jesenice


Branky


27. J. John (p.) - 40. R. Hůla , 74. R. Hůla
17

Jedno z nejlepších hřišť na rakovnickém okrese bychom našli v Jesenici. Prostorné hřiště vybízející ke kombinačnímu fotbalu hraje domácím do karet a zejména celky, které jsou zvyklé na rozměry menších hřišť, se dlouho hledají. To ale není případ Senomat. Berani to neměli s místními borci jednoduché, tři body ale po těsné výhře urvali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jesenice vedení neudržela

První poločas nabídl vyrovnanou partii s vyrovnaným počtem příležitostí na obou stranách, byť se nejednalo o žádné stoprocentní šance. I tak ale úvodní dějství nabídlo gólovou radost. Neuběhla ani půl hodina hry a Senomaty si nevedly vůbec dobře při vhození míče do hry během autového vhazování. Následoval rychlý únik Prose, který byl na kraji vápna, avšak uvnitř pokutového území, nedovolené zastaven a sudí Vodrážka ukázal na značku pokutového kopu. Tam si míč postavil J. John a přesou ranou k tyči nezaváhal - 1:0.

 

Na hostující straně se příliš na hřišti neohřál Žebrakovský a už vůbec ne Kodeš, tato dvojice byla brzce střídána a tak museli Berani dohánět jednogólové manko bez nich. A také bez svého kouče Jiřího Kučery, který si plnil trenérské povinnosti v Kosoři, kde hrál mistrovský zápas SK Rakovník. Jeho svěřenci mu na dálku udělali radost ve 40. minutě, když se domácí divili odpískanému zákroku na obranné polovině. Následně neuhlídali R. Hůlu a ve druhém poločase se mohlo začít od nuly - 1:1.

 

 

Hůla rozhodl o vítězství

Do druhé půle jakoby nastoupilo úplně jiné domácí mužstvo. Jesenice nepůsobila dojmem, že by chtěla zápas urvat na svou stranu a pouze přihlížela, jak její soupeř ve dvou případech orazítkoval tyč. Po hodině hry přišlo nucené střídání urostlého Jeníčka, kterým domácí ztratili výškovou převahu a sílu ve vzduchu. Zmar jesenických hráčů dokonal opět gólový R. Hůla, který si zasekl míč kolem bránícího hráče a přesnou trefou rozvlnil síť po vydařeném brejku - 1:2.

 

Čas plynul a závěrečný tlak vedoucí k vyrovnání ne a ne přijít. Jesenice jistě chtěla vyrovnat, ale Senomaty se ve zbytku utkání soustředily na dobře fungující defenzivu a svému soupeři kýžený vyrovnávací gól nedovolily. Domácí navíc přišli v 89. minutě po nedovoleném zákroku o Váňu, a tak zbylou část utkání dohrávali v početní nevýhodě. Skóre se do závěrečného hvizdu nezměnilo a Jesenice na svém pažitu padla.

 



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Petr John: V prvním poločase byla hra vyrovnaná, oba týmy měly stejný počet šancí. Ve druhém poločase jsme byli hrozně pasivní a Senomaty toho měly o hodně více, my dá se říci jsme neměli nic. Soupeř si vítězství zasloužil, my jsme bohužel vyhořeli.

SK Senomaty
Marek Špidra: Vyrovnaný zápas se vším všudy. Domácí byli dobře připraveni, snažili se hodně kombinovat a držet míč, využít své velké hřiště. Byli jsme připraveni v kompaktní obraně a v prvním poločase se pouštěli do brejkových situací. V prvním poločase domácí zahrozili snad jen z pokutového kopu, který také proměnili. Naštěstí jsme do poločasu dokázali vyrovnat. Objektivně musím přiznat, že pokud by domácí dali druhý gól, tak bychom asi prohráli, ale naštěstí jsme to byli my, kdo se z branky radoval. Zápas hodně ovlivnilo i nucené střídání Jeníčka, kdy domácí tímto přišli o velké procento vyhraných centrů. Jesenici přeji štěstí, protože herně to byl velmi sympatický mančaft.



Sestavy


FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - D. Jeníček [-] (67. J. Kočička [-] ) , P. Kotek [-] , K. Pros [-] , D. Kapoun [-] , V. Řehoř [-] , J. Pfejfer [-] , M. Kovář [-] , J. John [-] , J. Mutínský [-] , T. Váňa [-]

SK Senomaty
J. Hornof [-] - J. Vávra [-] , L. Mácha [-] , M. Sailer [-] , M. Špidra [-] (61. J. Šnídl [-] ) , R. Hůla [-] , M. Komín [-] , J. Kodeš [-] (10. A. Soldatkin [-] ) , L. Žebrakovský [-] (33. F. Kotrč [-] ) , L. Vrbata [-] , R. Trešl [-]

ŽK: 31. D. Jeníček , 80. V. Řehoř - 80. R. Hůla , 80. L. Mácha , 85. M. Sailer . ČK: 89. T. Váňa .
Hráči zápasu: J. Pfejfer - R. Hůla .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - JASANSKÝ Petr, STROUHAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: remíza

Tenhle zápas skončí remizou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích