Mšecké Žehrovice vypráskaly Městečko


Branky


18

Zkušený tým Městečka zajížděl bez svého kanonýra Marka Tvrze na hřiště Mšeckých Žehrovic. Že se s domácím týmem bude muset počítat, to ukázali svěřenci Jana Zíky už v předešlých zápasech. Nyní ale pomyslnou laťku svého výkonu posunuli ještě výš a Ohnivce ze svého hřiště doslova vypráskali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

One man show domácích

Do zápasu vstoupili aktivně domácí, kteří se prezentovali několika střeleckými pokusy zpoza vápna. Při jedné takové trefil Volf pěkným volejem tyč, v jiném případě donutili domácí k efektivnímu zákroku Abraháma. Ve 26. minutě si dával až příliš načas s rozehrávkou Heger, čehož domácí využili, aktivním napadáním se dostal míč k Jindrovi. Nová tvář v dresu Mšeckých Žehrovic se prohnala kolem stopera, udělala kličku brankáři a uklidila míč do sítě - 1:0.

 

O dvě minuty později po autovém vhazování u střídáček potáhl míč jeden z domácích hráčů po lajně a přes vápno jej dostal až ke Škutchanovi, který našel skulinu mezi dvěma bránícími hráči a brankářem - 2:0. Po půl hodině hry přišly Mšecké Žehrovice s učebnicovou kombinační akcí, kterou by mohli vyučovat na vysoké škole fotbalu. Jednoduchá akce, míč z vlastní poloviny za obranu, nádherně vykombinovaná akce, na jejímž konci dostal Bondarev na hranici vápna nabito a poslal míč přesně k tyči - 3:0.

 

Městečko dosud nemělo žádnou větší příležitost a hráli především domácí, kteří drželi míč na svých kopačkách a diktovali tempo hry. Ve 36. minutě přišla další branka a znovu to byl Abrahám, který musel lovit míč ze sítě. Dlouhý míč z poloviny hřiště do souboje, který svedl vítězně Petr proti dvěma bránícím hráčům. Míč se odrazil ke Kočímu a ten podél Abraháma navýšil vedení - 4:0. Svou pasivní hrou si Ohnivec koledoval a nakonec si vykoledoval čtyři poločasové góly.

Druhý poločas přinesl rychlou gólovou šanci a opět to bylo na domácí straně. Volf na nic nečekal a rychle zahrál autové vhazování, následoval míč do vápna a střela Jindry těsně vedle. Městečko se až nyní probudilo a bylo na chvíli aktivnějším týmem na hřišti. Přicházely i šance. Přímý kop Šnídla zahraný na stranu brankáře musel vytahovat Kolek. Po rychlé rozehrávce Abraháma to byl znovu Šnídl, kdo elegantně patou připravil na půli hřiště míč Otcovskému. Ten si to namířil směr Kolkova svatyně a na hranici vápna lobem přes gólmana vstřelil první branku Ohnivce - 4:1.

 

Rychlá odpověď, že rychlejší snad ani být nemohla. Jen pár vteřin po rozehrávce stačilo domácím, aby znovu odskočili na rozdíl čtyř branek. Dlouhý míč neodhadl jeden z bránících hráčů, Kočí nahrával pod sebe na zadní tyč, kde byl v náběhu připravený Věprovský - 5:1. Ani na další branku se nečekalo dlouho. Tentokrát se vše událo před Kolkem, kde byl nedovoleně zastaven hráč Ohnivce a z pokutového kopu nezaváhal Šnídl - 5:2. Za tohoto stavu mohl Ohnivec ještě zamíchat kartami utkání, Otcovský připravil dobrou pozici pro Linharta, ale ten pálil nad.

 

Po hodině hry zahrávali domácí rohový kop nakrátko a následný centr trefil v náběhu jedne z hráčů pouze do připraveného brankáře. Abrahám musel čelit hned několika nebezpečným a nepříjemným centrům, ale ve vzduchu se brankáři Ohnivce dařilo. I defenziva Mšeckých Žehrovic si vybrala v jednom případě velmi slabou chvilku, zakončení Městečka ale chybělo pár centimetrů, a tak ani tato příležitost nevrátila hostující celek zpět do hry.

 

Závěrečná desetiminutovka nabídla opět převahu domácího celku, kterou Mšecké Žehrovice dokázaly vyjádřit i gólově. Dlouhý míč za obranu, kde si Elsnic zkušeně nechal na zádech bránícího hráče. Míč propadl k Bondarevovi, ten přiťukl do strany svému kapitánovi a následný centr na zadní tyč prošel až na kopačku Věprovského, který v náběhu přidal do odkryté branky svůj druhý zásah - 6:2. O pár minut později to byl znovu Elsnic, který se elegantně uvolnil u levé postranní čáry a jeho centr na zadní tyč propadl až k Jindrovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě - 7:2.

 

Ani toto nemusel být konečný výsledek. Fotbalisté Městečka se viděli už v kabině a chtěli mít toto nepovedené utkání za sebou. Domácí si vytvořili ještě jednu gólovku, ale osmý zásah nepřidali. Na druhé straně byl vcelku tvrdě atakován Šnídl, za zákrok na tohoto špílmachra uviděl Petr tmavě žlutou kartu. Z přímého kopu mířil faulovaný hráč pouze k tyči, kde byl připravený Kolek, jehož zákrok ukončil tento duel.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Jan Zíka, trenér: V kabině jsme si řekli, jak to chceme hrát a musím kluky pochválit, že přesně plnili, co jsme si řekli. Samozřejmě jsou tam ještě nějaké chyby, ale ty věřím, že dokážeme odstranit. Jsem rád, že jsme potvrdili body z Řevničova a dobře se naladili na sobotu, kdy jedeme do Janova.

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Utkání v Žehrovicích nás zase posadilo zpátky na zem. Něco jsme si řekli, ale dělali jsme naprostý opak. První poločas byl z naší strany katastrofální, poločasový výsledek hovoří za vše. Byli jsme pomalejší, špatně jsme kombinovali a obsazovali hráče. Ve druhé půli, když to vypadalo, že bychom mohli se zápasem ještě něco udělat, tak jsme po našem gólu dostali hned další a soupeř nám zase odskočil na čtyři góly. Propadli jsme ve všech směrech. Není možné, aby z každého nakopnutého míče byla šance soupeře.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šefara Milan - VODRÁŽKA Tomáš, BENEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 9. 2022 09:10
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí tři body z Řevničova.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů