Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konárovice poprvé za tři body


Branky


0

Na hřiště posledních Konárovic přijel nováček letošního ročníku Sokol Plaňany. Oba celky se utkaly naposledy před pěti lety a oba zápasy vyhráli konárovičtí. Možná v duchu těchto zápasů se zakousli do svého soupeře a v prvním poločase ho zcela rozebrali. Snížení hostujících Plaňan přišlo až v samém závěru a tentokrát to na body nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zarputilost domácích slavila úspěch

Domácí tým dnes moc chtěl vyhrát a bylo to vidět. Konárovičtí hráči působili na hřišti mnohem živěji než soupeř z Plaňan, který nastoupil ve velké pohodě a bez bojovnosti. A tak se pomalu rodila malá územní převaha domácího celku. Žádné velké a jasné šance ti nebyly, ale ve dvacáté první minutě vznikl závar před brankou hostujícího Michala Hredeckého a František Žídek poprvé rozvlnil brankovou síť - 1:0. Ve třicáté osmé minutě přišla druhá branka domácího manšaftu. Opět mela před brankou hostů, z ní se vyloupl Jaroslav Pokorný a důrazně zavěsil - 2:0. Poté se opět hrála jakási nakopávaná, ale Plaňany dostaly šanci snížit. V brejku se ocitl Václav Javorský, postupoval sám na branku, ale v pokutovém území jej zastavil důrazně vracející se Petr Kopecký. Dalo by se asi spekulovat, zda zákrok byl či nebyl za hranicí pravidel,nicméně píšťalka rozhodčího byla němá. A tak uhodilo potřetí na druhé straně. Před brankou Hradeckého se míč odrazil k Miloši Černíkovi a ten potřetí prostřeli hostujícího gólmana - 3:0. Za velice příznivého a možná nečekaného stavu pro domácí se šlo do kabin.

Marná a planá snaha Plaňan

A v kabině hostů bylo asi velice živo, neboť po návratu do druhého poločasu působili mnohem živěji. Výsledkem byl trvalý tlak na branku domácích, kterou hájil Jaroslav Svoboda. Bohužel, hosté dvakrát trefili jen brankovou konstrukci, několik ložených, čistých šancí trestuhodně spálili. A tak nadále trval stav 3:0. Teprve deset minut před koncem snížil se sebezapřením hrající Tomáš Proskočil, nejlepší střelec hostujícího týmu na 3:1. Ale to už bylo příliš pozdě na to, něco ještě s výsledkem udělat.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plaňany
Trenér Tomáš Kučera, Sokol Plaňany: "Jak kdysi říkal trenér Brückner - bylo to takové baroko. Chtěli jsme hrát pohodlný fotbal bez pohybu a nasazení. Chyběl nám důraz v osobních soubojích. Do druhé půle po bouřce v kabině jsme se přece jen zlepšili, ale domácí byli na koni a už nám dovolili jen snížit. Zasloužené vítězství domácích,"



Sestavy


TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - L. Kahoun [-] , F. Žídek [-] (70. M. Patočka [-] ) , M. Černík [-] , M. Brunclík [-] , P. Stempák [-] , M. Havlíček [-] , P. Kopecký [-] , M. Vokoun [-] , J. Pokorný [-] (75. L. Sojka [-] ) , R. Černík [-]

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - L. Debnár [-] (65. M. Handanagič [-] ) , P. Břichnáč [-] , J. Kruliš [-] , P. Brecík [-] , V. Javorský [-] , M. Freund [-] , M. Vinš [-] (65. M. Češner [-] ) , T. Proskočil [-] , B. Mbemba [-] , J. Kozdera [-] (51. M. Bug [-] )

Místo: SK Konárovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEMIRÁD Martin - POKORNÝ Radek (N), NÁGL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.