0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání o třetí místo si potvrdil Slovan


Branky


15

V 8. kole se odehrál duel mezi Čejovem a Slovanem Kamenicí nad Lipou B. Domácím se v posledních dvou kolech moc nedařilo, hosté minulé kolo remizovali s Horní Cerekví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí přišlo již ve čtvrté minutě

Na těžkém terénu vstoupila lépe do zápasu Kamenice. Hned v úvodu to přineslo branku, když se ve vápně prosadil hostující útočník Měkuta. Chvíli na to, mířil tentýž hráč, těsně mimo branku. Poté měli domácí nebezpečnou standartku, která skončila mimo branku. Následovala střela hostujícího Jozy, která skončila na tyčce. V další možnosti pak vychytal domácí brankář Matějka útočníka Jozu. Do velké možnosti se dostával domácí Šimek, ale v poslední chvíli si ukopl balon. Před poločasem se mohli dvakrát prosadit hosté, ale jednou skončil míč mimo branku a podruhé míč trefil břevno.

Šance v druhém poločase již nepřinesly žádný gól

Ve druhém poločase se aktivita obrátila. Lepším týmem byl domácí Čejov. Kamenice se utápěla na těžkém terénu s nepřesnou kombinací. Blízko k vyrovnání měl Žáček, ale Mifka šanci lapil. V další možnosti mířili domácí nad branku. Hosté zahrozili po jedné z mála přesných kombinací, ale střelu chytil Matějka. Standartní situaci Apijána z nebezpečné vzdálenosti, pak vytáhl nad branku Mifka. Domácí v závěru posílali míče do vápna, ale Kamenice dokázala všechny míče odvrátit. V úplném závěru pak mohl pečetit výhru hostů střídající Přívratský, ale opuštěnou branku z poloviny hřiště netrefil. Tři body si tak za těsnou výhru odvezla rezerva Kamenice nad Lipou.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): S prvním poločasem jsem byl celkem spokojený. Terén nebyl nakloněný kombinacím, ale dokázali jsme prvních pětačtyřicet minut se s tím vyrovnat. Škoda, že jsme si neudělali větší náskok. Po změně stran nám ale úplně odešla kombinace. Nedokázali jsme si přihrát a tím jsme se dostávali pod tlak. Nakonec jsme dokázali odvrátit všechny míče a udrželi v zadu nulu.



Sestavy


TJ Sokol Čejov
R. Matějka [-] - M. Urban [-] , T. Doležal [-] , E. Nerhesh [-] (63. A. Apiján [-] ) , P. Havel [-] (31. D. Šimek [-] ) , J. Hložek [-] , J. Svoboda [-] , D. Rážek [-] , J. Žáček [-] , P. Moravec [-] , O. Beneš [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Mifka [-] - P. Klusáček [-] (45. P. Zdeněk [-] ) , O. Šuranský [-] , J. Houser [-] , J. Pfaur [-] - P. Macháček [-] , O. Vacovský [-] , Š. Jačo [-] , J. Ira [-] (90. M. Vitků [-] ) - O. Joza [-] (87. O. Přívratský [-] ) - R. Měkuta [-] (79. J. Hojer [-] )

ŽK: 52. J. Žáček - 58. P. Macháček , 90. J. Pfaur .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - MARŠÍK Jaroslav (N), MACHÁČEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Čejov je doma velmi nepříjemný, ale v posledních zápasech se domácím nedaří. Na vině mohou být i karetní tresty. Hosté si z bojovného a důrazného zápasu na těžkém terénu přeci jen odvezou tři body.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Zde je jasně zvolená dvojka(hosté) po speřicích a Cerekvi je Kamenice v TOP 3 týmů soutěže, z jejich formou by měla být formalita vyhrát v Čejově, i když domácí jsou vysoko v tabulce a určitě to nebude snadný zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů