Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Atraktivní duel nakonec těsně pro domácí


13

V 7. kole Poutník ligy Obrataň po dvou vítězných utkáních tentokráte vyšla naprázdno. Domácí potvrdili tři těžce vybojované body z Čejova. Zápas, kterému by více slušela remíza, nakonec těsně vyhráli domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství vítěze nepoznalo

Souboje mezi těmito soupeři vždy přinášejí hodně gólů, ale i kvalitní fotbal pro oko diváka. Nejinak tomu bylo i dnes a napínavý mač se musel líbit. Jako první se prosadili domácí, když po zaváhání obrany hostí jednoduše prošel do velkého vápna M. Jirků a v 15. minutě tak poslal nezadržitelně střelou na zadní tyč domácí do vedení. O dvě minuty bylo v Jiřicích ještě veseleji, rohový kop trefil hostujícího stopera do hlavy a odražený balon si do vlastní sítě poslal Vesecký. Hostům naopak patřil konec první půle. Nejprve si odražený míč našel L. Vlach a v 30. minutě dal hostům naději. Ještě lépe se obrataňským dýchalo o deset minut nato. Po autovém vhazování připravil L. Vlach přihrávku na hranici velkého vápna pro F. Hovorku, ten poslal „z první“ levačkou pumelici na přední tyč a angličanem o břevno skóroval. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu 2:2.

Druhá půle překlopila vítězství na stranu šťastnějších

Utkání pokračovalo ve stejném tempu prvního dějství. Domácí si opět vzali vedení v 55. minutě, kdy nerozhodní rozhodčí nejdříve mávali a odpískali ofsajd. Poté po následné konzultaci své rozhodnutí odvolali a Jiřice opět vedli. Další zásah přišel v 69. minutě, kdy zaváhání obrany hostí využil V. Křepinský. Nezištnou přihrávku před prázdnou kasu bez problému proměnil a hosté opět ztráceli. Další zápletku přinesla 76. minuta, centr na zadní tyči vrátil hlavičkou zpět před bránu J. Pavelec a M. Plášil už si věděl rady a snížil výsledek na 4:3. Konec utkání se odehrával mezi vápny, skóre už se nezměnilo, domácí si zkušeně pohlídali výhru.



Ohlasy k zápasu



SK Obrataň
Lukáš Vlach (hráč SK Obrataň): Utkání se hrálo těžce, jelikož během zápasu začalo pršet a byl těžký terén. Dle mého názoru bylo utkání takticky vyrovnané, občas byly nějaké chyby v obraně, kdy padly i vlastní branky. V Jiřicích je zápas vždy vyrovnaný, padlo minimálně sedm branek. Zápasu by slušela více remíza, já sám bych si to přál, ale štěstí více přálo domácím.



Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - V. Křepinský [-] , P. Příhoda [-] (69. J. Řezáč [-] ) , J. Dvořák [-] , M. Sadský [-] , M. Jirků [-] , D. Vincenc [-] , J. Mihulka [-] (81. D. Janáček [-] ) , J. Vincenc [-] , R. Čepl [-] , V. Zach [-]

SK Obrataň
M. Vlach [-] - M. Vesecký [-] (46. P. Kudrnáč [-] ) , F. Hovorka [-] , P. Fišer [-] , L. Vlach [-] (75. M. Plášil [-] ) , F. Tomovič [-] , D. Kudrnáč [-] , R. Doležal [-] , J. Pavelec [-] , L. Menšík [-] , O. Pražák [-]

Místo: Jiřice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - CYMOREK Matyaš, CVEKL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Matěj Hovorka

Expert: Jaroslav Přibyl
Tip experta: výhra hostů

Obratani to tam padá a odveze si tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jiřice nabuzené skalpem Čejova si doma ve vyrovnám souboji poradí s Obrataní, která ovšem letos nehraje vůbec špatně.

Tip: výhra domácích