Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 15:00

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čejov prodloužil sérii bez prohry


Branky


11

Ve čtvrtém kole OP Pelhřimov zavítala na hřiště Čejova, bodově strádající Obrataň. Zatímco domácí ještě nepoznali hořkost porážky, hosté brali plný počet bodů pouze v prvním soutěžním kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný soubojů vyzněl těsně pro domácí

Začátek první poloviny zápasu přinesl bojovný fotbal plný osobních soubojů. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a šancí bylo poskrovnu. Hosté zazlobili střelou z hranice vápna, se kterou si poradil domácí gólman. Stejně tak si vedla obrana Čejova při šanci hostujícího Fišera, který netrefil ve vyložené šanci ideálně míč po nezištné zpětné přihrávce. Domácí hrozili po průnikových přihrávkách špílmachra Nerheshe, který nejvíce zlobil hostující obranu. Od 25. minuty se začalo měnit skóre, když nejdříve otevřel účet domácí Urban po pěkné kombinační akci. Další úder zasadil Žáček a osmiminutovku hrůzy pro hosty uzavřel Doležal. Obrataň se z těžkého direktu dostala dvěma slepenými trefami během dvou minut díky dobře zahraným standartkám. Nejdříve se v 38. minutě hlavou prosadil Vlach, když šikovnou tečí a pomocí konstrukce Matějkovi branky trefil snížení. O stoosmdesát vteřin později zužitkoval Tomovičem perfektně zahraný rohový kop nikým nehlídaný Přibyl a přesnou hlavičkou snížil na jednobrankový rozdíl.

Fotbal ve druhém dějství zabila průtrž mračen

Už tak těžký terén se po prudké dešťové smršti změnil v kluziště, což fotbalu vůbec neprospělo. Diváci si už zakřičeli gól jen jedenkrát. V 69. minutě zlomil zápas ve prospěch domácích opět Žáček, když byl na konci ideálně vyřešené brejkové akce a nedal hostujícímu Vilímkovi žádnou šanci. Poslední slovo si vzal nejistý muž v černém, který v samém závěru utkání rozehrál karetní mariáš a poslal do sprch, vždy po druhém žlutém napomenutí, Moravce a Doležala z celku Čejova.



Ohlasy k zápasu



SK Obrataň
František Vilímek (brankář SK Obrataň): Utkání to bylo i díky terénu těžké, v poli vyrovnané a domácí byli na konci šťastnější. Zápasu by možná slušela remíza, ale soupeř byl produktivnější.



Sestavy


TJ Sokol Čejov
R. Matějka [-] - A. Romaniuk [-] (45. D. Šimek [-] ) , M. Urban [-] (87. O. Kulík [-] ) , P. Doubek [-] , E. Nerhesh [-] , D. Rážek [-] , J. Žáček [-] (84. J. Svoboda [-] ) , T. Doležal [-] , P. Moravec [-] , L. Moravec [-] , O. Beneš [-]

SK Obrataň
F. Vilímek [-] - O. Pražák [-] , M. Kudrnáč [-] (52. P. Kudrnáč [-] ) , J. Přibyl [-] , F. Tomovič [-] , L. Vlach [-] , J. Pavelec [-] , L. Melichar [-] (77. A. Pařil [-] ) , P. Fišer [-] (80. M. Plášil [-] ) , F. Hovorka [-] (45. R. Doležal [-] ) , L. Menšík [-]

ŽK: 68. L. Moravec , 69. M. Urban , 80. T. Doležal , 99. D. Rážek . ČK: 86. L. Moravec , 88. T. Doležal .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KREJČŮ David - MARŠÍK Jaroslav (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matěj Hovorka

Expert: Jiří Švec
Tip experta: remíza

Bude to vyrovnaný zápas, ale myslím si, že si Obrataň odveze minimálně bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hodně bojovný zápas ze kterého jako vítězové odejdou domácí. Čejov ještě neprohrál, teď je čeká houževnatý soupeř. Tipuju těsné vítězství domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích