2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 13:00

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Odhodlané Speřice si do Kamenice přijely pro výhru


Branky


9

Ve 3.kole Poutník ligy na svém hřišti Kamenice nad Lipou hostila Speřice B. Domácí doposud neměli na kontě ani jednu prohru, Speřice v minulém kole doma remizovaly. V prvním půli utkání se prosadily pouze Speřice, domácí se po pauze ujali vedení dvěma góly během dvou minut. Hosté po několika chybách domácích proměnili do konce utkání dvakrát a odváží si z Kamenice nad Lipou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiřík poslal Speřice do vedení

V úvodu utkání byla aktivnější Kamenice, ale několik rohů změnu skóre nepřineslo. Poté hosté přidali na tempu a k vidění bylo několik nebezpečných střel na obou stranách, ale bez gólového efektu. Od třicáté minuty převzali iniciativu Speřice. Kamenice začala kupit chyby a výsledkem toho byla branka hostujícího Jiříka v sedmatřicáté minutě. Chvíli na to mohli hosté zvýšit skóre, ale Mifka v bráně byl proti.

Dvěma góly se domácí k výhře pouze přiblížili

Úvodní možnost ve druhém poločase měli hosté, ale branku hostující útočník přestřelil. Chvíli na to domácí srovnali, když se po přihrávce do vápna prosadil Měkuta. Prakticky vzápětí Kamenice obrátila skóre zápasu, když se prosadil po rohu Hadač. Domácí se dlouho z vedení neradovali. Zach se dokázal ve vápně prosadit a následně naservíroval míč Jiříkovi, který míč usměrnil do sítě. Rozhodující moment zápasu přišel patnáct minut před koncem. Přímý kop zahrál hostující Holenda přesně do šibenice a nasměroval hosty ke třem bodům. Kamenice se pokusila vyrovnat, ale hosté v defenzivě hráli bez chyb a zaslouženě si odvezli tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček: Dnes to nebyl náš zápas. Již na rozcvičce bylo vidět, že máme těžký nohy a v zápase se to následně potvrdilo. Těžko říct, čím to bylo. Byl to celkem dobrý zápas na naší soutěž. Hosté se ale lépe pohybovali a nakonec i zaslouženě vyhráli.

TJ Dálnice Speřice B
Jiří Menšík (trenér TJ Dálnice Speřice B): Oba týmy hrály kvalitní fotbal. My jsme však byly herně lepší a po zodpovědném výkonu všech hráčů jsme zaslouženě zvítězili. (zdroj: sperice.cz)



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Mifka [-] - L. Hadač [-] (72. P. Klusáček [-] ) , O. Šuranský [-] , P. Kumžák [-] (71. L. Dedera [-] ) , J. Pfaur [-] - P. Macháček [-] , J. Houser [-] (72. D. Peterka [-] ) , O. Vacovský [-] , J. Ira [-] - O. Joza [-] , R. Měkuta [-] -

TJ Dálnice Speřice B
D. Tkadlec [-] - V. Zach [-] , L. Svoboda [-] (46. M. Linhart [-] ) , P. Šíma [-] , V. Ganobjak [-] - P. Jiřík [-] , M. Fejt [-] , M. Mareš [-] (46. J. Holenda [-] ) , J. Merunka [-] - P. Huňáček [-] (46. M. Čermák [-] ) - P. Nápravník [-]

ŽK: 88. L. Dedera - 85. M. Fejt .
Místo: Kamenice nad Lipou. Počet diváků: 35.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matěj Hovorka

Expert: Ondřej Pražák
Tip experta: remíza

Kamenice nad Lipou zatím neprohrála, ale Speřice je potrápí a ta remíza tomu bude sedět.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Dost bude záležet o koho týmy posílí ze svých A-týmu. Očekávám vyrovnanou bitvu, moc gólů k vidění nebude oba týmy dobře brání.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích