0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 18:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzenec prodloužil svou výherní sérii, tentokrát v Černicích!


Branky


27. J. Vlček , 40. V. Seman , 55. V. Brejcha (p.) , 78. V. Seman , 88. M. Pícka
12

Dalším velmi zajímavým soubojem byl střet Černic B a Starého Plzence. Plzenec má v podstatě jistý titul a postup do vyšší ligy. Potvrdil to v zápase proti Černicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení po poločase

Ve vřavě a očekávání se dnes odehrálo utkání mezi Černicemi B a Starým Plzencem. Starý Plzenec, který je na první příčce ligové tabulky a vždy předvádí famózní výkony, měl jednoznačnou výhodu. Nicméně tentokrát se jim dařilo o něco méně, i když nakonec předvedli skvělý fotbal.Hráči Starého Plzence od prvního hvizdu ukázali svou převahu a snažili se ovládnout hru. V 27. minutě se podařilo Janu Vlčkovi otevřít skóre. Po kombinační akci si Vlček vychutnal krásnou přihrávku a umístěnou střelou nedal brankáři Černic žádnou šanci. Starý Plzenec tak vedl 0:1. I poté pokračovala hra převážně ve prospěch Starého Plzence. Jejich neúnavný tlak na obranu Černic B znamenal, že se hostující tým dostal do mnoha šancí. Ve 40. minutě se těmto snahám dostalo ocenění, když se Vojtěch Seman dostal do vyložené šance a bezpečně zakončil. Skóre se tak zvýšilo na 0:2 ve prospěch Starého Plzence. První půle tedy skončila lépe pro hosty.

Poklidné dohrání zápasu na straně hostů

Po změně stran pokračoval Starý Plzenec ve své útočné hře. Očekávalo se, že budou přidávat další góly a potvrdí svou převahu. V 55. minutě byla nařízena penalta ve prospěch Starého Plzence a Vladimír Brejcha se postaral o to, aby tento pokutový kop proměnil. Skóre se tak dostalo na 0:3 a hostující tým si upevnil své vedení. Černice B se snažily překonat obranu soupeře a vstřelit alespoň čestný gól. Nicméně jejich snahy byly často znemožněny zkušeným obranným blokem Starého Plzence. Ve 78. minutě se Vojtěch Seman znovu prosadil a přidal čtvrtý gól pro svůj tým. To byla další rána pro domácí tým, který se stále potýkal s nedostatkem možností na protiútok. V samotném závěru utkání, v 88. minutě, přidal Martin Pícka pátý a poslední gól pro Starý Plzenec. Výsledkem 0:5 si hostující tým zabezpečil vítězství nad Černicemi B. I když se jim tentokrát dařilo méně, jejich kvalita a schopnost využít šance byly stále zjevné. Celkově lze říci, že Starý Plzenec ukázal svou sílu a dominanci v průběhu celého utkání. I když jejich výkon nebyl na nejvyšší úrovni, dokázali porazit Černice B vysokým rozdílem 0:5. Černice B se snažily bránit, ale jejich úsilí nestačilo na vyrovnaný boj s výkonným týmem Starého Plzence. Zápas tedy skončil výsledkem 0:5 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Černice: Zatím nemáme k dispozici ohlasy domácích. Až budou, doplníme.

SK Starý Plzenec
Tomáš Pata, hráč: V posledních zápasech se nám nedařilo najít motivaci a recept na zahuštěnou obranu soupeřů. Ani tento zápas nebyl od nás hezký fotbalový výkon, ale jsme rádi, že jsme prodloužili vítěznou sérii.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
D. Baloun [-] - J. Hlaváč [-] , J. Kreuzman [-] , D. Oncea [-] , K. Kuncl [-] , P. Mastný [-] , J. Vlk [-] , K. Kaňák [-] (42. D. Kopa [-] ) , T. Cihla [-] , V. Motlík [-] , M. Šmídl [-]

SK Starý Plzenec
J. Parlásek [-] - V. Brejcha [-] , J. Ledvina [-] , P. Menšík [-] (69. J. Vaněk [-] ) , J. Vlček [-] (59. J. Sedlák [-] ) , R. Vávro [-] , T. Pata [-] , M. Pícka [-] , T. Brejcha [-] , P. Brejcha [-] , V. Seman [-]

ŽK: 42. J. Kreuzman , 70. D. Kopa , 76. P. Mastný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nešpor Petr - ŠMAUS Petr, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Jan Pachner
Tip experta: výhra hostů

Starý Plzenec vyhraje, protože se celou dobu drží na 1. příčce a ani nyní nezklame.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích