3:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 18:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domáci darovali Unionu bod!


Branky


4. M. Pytlík (p.) , 15. J. Feřstek , 87. Z. Wočadlo - 13. P. Jindra , 59. L. Stach , 60. J. Jindra
10

Na domácí půdě se v teplý nedělní podvečer představily zachraňující se Vodní Stavby, které zkřížily síly s doposud čtvrtým Unionem. Domácím docházejí příležitosti o nápravu celé nepovedené sezóny, hosté se mohli v případě úspěchu posunout na třetí příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivý výsledek první půle

Utkání začalo chaosem před domácí bránou, který byl zažehnám a přesunul se do vápna hostů. Zmatek vyústil v ruku hostujícího obránce uvnitř velkého vápna a následnou penaltu. Té se zhostil Pytlík, který bez zaváhání proměnil. 1:0. Iniciativu na chvilku převzali hosté, kteří výrazně zahrozili z rohu. Další šance nepřicházely. Až v jedenácté minutě šel přízemní centr do domácího vápna. Po nešťastné teči brankáře se k dorážce dostal Jindra a z bezprostřední blízkosti se nemýlil. 1:1. Vodníci se ale nenechali zahanbit a do minuty si vedení vzali zpět. Po centru se na zadní tyči objevil Feřstek, který nasměroval svou hlavičku perfektně do protipohybu brankáře. 2:1. Po zbytek prvního poločasu diváci viděli pouze náznaky šancí s územní převahou domácího mužstva. Do šaten se tedy šlo s poměrně spravedlivým vedením Vodních Staveb.

Chyby stáli domácí vítězství

Začátek druhé poločasu se vyvíjel ve zcela stejném duchu jako první půle. Držení míče bylo na straně domácích, šance ale nepřicházely.  Průběh zápasu se však zcela otočil okolo šedesáté minuty, kdy domácí brankář nejprve netrefil míč při odkopu a do prázdné brány vyrovnal Stach. 2:2. Aby toho nebylo málo, následující okamžik moc dlouhý nákop pohodlně doběhl hostující útočník, nastřelil míč do malého vápna a po nepřehledné situaci se podruhé v zápase radoval Jindra. 2:3. Následoval asi dvacetiminutový platonický tlak domácích bez vážnějších gólových příležitostí. Vše vypadalo, že si hosté odvezou tři body zadarmo. Až tři minuty před koncem se po centru a další nepřehledné situaci před bránou radoval z vyrovnání Wočadlo. 3:3. Do konce zápasu se již nic zásadního nestalo. Hosté se tedy k bodu dostali poměrně zadarmo, kdy si za celý zápas nevypracovali výraznou šanci. Všechny tři branky jim darovali domácí. Union prováhal šanci poskočit na třetí místo. V následujícím kole bude hostit silné Ledce. Vodní Stavby by před zápasem bod s Unionem zajisté braly, ale po průběhu zápasu jde zcela jistě o ztrátu dvou bodů v závodu o přežití. Bodem se posunuli na předposlední příčku před rezervu Černic. Příští víkend zavítají do Hradiště, kde je čeká zákeřný soupeř v podobě kvality fotbalového hřiště.



Ohlasy k zápasu


TJ Vodní stavby Plzeň
Martin Michálek, hráč: Bohužel si ze zápasu odnášíme pouze bod. Kluci zahráli velmi dobře, byli obětaví a šli za vítězství. Bohužel nás srazily vlastní chyby. Musíme se soustředit na poslední tři zápasy sezóny a vytěžit z nich co nejvíce.

TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí mužstva: Na našem výkonu se podepsala absence tří hráčů obvyklého základu, chyběla souhra a v některých situacích i trocha štěstí. Ve druhém poločase jsme otočili a sahali jsme po výhře, bohužel jsme vedení neudrželi. Ztráta dvou bodů nás mrzí, byl to zápas, který se určitě dal vyhrát, ale nakonec je remíza asi spravedlivá.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
J. Kokoška [-] - F. Roskovec [-] , Z. Wočadlo [-] - M. Lochman [-] (70. M. Klouda [-] ) , P. Masař [-] (79. F. Mareš [-] ) , J. Feřstek [-] , M. Pytlík [-] , M. Mařík [-] , V. Kastl [-] - D. Dmitrovič [-] (79. D. Štec [-] ) , J. Haišman [-]

TJ Union Plzeň
J. Čermák [-] - P. Jindra [-] (54. V. Dziadus [-] ) , J. Douša [-] (84. O. Cajthaml [-] ) , J. Jindra [-] , V. Danch [-] , J. Pachner [-] , L. Stach [-] , A. Pasichnyk [-] , P. Kutný [-] , O. Jakoubek [-] , R. Červeňák [-]

ŽK: 89. M. Klouda , 89. J. Feřstek - 89. P. Kutný .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: MĚŘIČKA Vojtěch - TOMŠÍČEK Vojtěch, KULI Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: David Pešek
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že Vodní Stavby překvapí a na domácím hřišti vyhrajou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů