4:1
(1:0)
63. D. Král
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 18:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani Košutce se nepodařilo zaskočit jednoznačný Plzenec!


Branky


35. V. Brejcha (p.) , 58. T. Pata , 82. J. Ledvina , 87. M. Pícka - 63. D. Král
10

Dalším zápasem 23. kola byl střet mezi domácím Plzencem a hostující Košutkou B. Tento zápas nakonec dopadl lépe pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plzenec se prosadil proti defenzivní Košutce jen jednou a to z penalty

Hlavní arbitr Petr Nešpor odpískal start a mohlo se začít. Do utkání vstoupili lépe domácí. Košutka měla spoustu absencí a byla ráda, že poskládala tým. Košutka tedy hrála velmi defenzivně a snažila se zaskočit Plzenec z protiútoků. Ty ale nepřicházeli a jen Plzenec si dokázal vytvářet šance, které se následně snažil proměnit. První gólová šance přišla v 35. minutě, kdy měli domácí k dispozici pokutový kop, ke kterému se postavil Vladimír Brejcha, který dříve působil za Křímice. Tento muž proměnil a poslal tak Plzenec do vedení 1:0. Toto skóre se také zachovalo do konce druhé půle a po první půli byl stav 1:0.

Plzenec zvýšil střeleckou aktivitu a postaral se o výhru

Druhá půle pomalu ale jistě začínala a vše se začalo vracet do pohybu. Do druhé půle lépe vstoupili opět domácí. Hostům se ale dařilo dostávat do prvních protiútoků, ale prozatím to neneslo žádné ovoce. Naopak domácím se povedlo navýšit skóre a 2:0. O to se postaral Tomáš Pata. Poté ale přišel v 63. minutě protiútok Košutky, který skončil gólově. O to se postaral Dominik Král, který svou střelou snížil na 2:1. O několik minut později ale Jan Ledvina opět zvýšil na dvoubrankové vedení 3:1 a ukončil tak naděje hostů na srovnání či otočení utkání. V 87. minutě ještě Martin Píčka zvýšil na 4:1 a o vítězi bylo jasno. Plzenec si z tohoto zajímavého utkání nechal všechny 3 body doma.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
Plzenec: Prozatím nemáme ohlasy domácích. Až budou, doplníme.

TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý, trenér: Na zápas s jasným leaderem soutěže jsme se dlouho těšili a doufali, že jej pořádně potrápíme. Bohužel vše se sešlo tak, že jsme do Plzence dorazili pouze v 11 lidech a do brány musel nastoupit hráč z pole. Vdané situaci jsme zvolili velmi defenzivní taktiku a chtěli jsme se spoléhat pouze na brejky.



Sestavy


SK Starý Plzenec
V. Děkanovský [-] - J. Ledvina [-] , P. Menšík [-] (82. P. Batěk [-] ) , J. Vlček [-] , V. Seman [-] (46. M. Jelínek [-] ) , T. Pata [-] , M. Pícka [-] , T. Brejcha [-] , P. Brejcha [-] , V. Brejcha [-] , R. Vávro [-]

TJ Košutka Plzeň B
Z. Hladík [-] - J. Škovran [-] , J. Lhoták [-] , D. Král [-] , M. Langmajer [-] , R. Holý [-] , L. Kovařík [-] , J. Chaloupka [-] , V. Sirotek [-] , T. Pečenka [-] , F. Fikar [-]

ŽK: 69. P. Brejcha , 85. T. Pata - 34. Z. Hladík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nešpor Petr - SVOBODA Lukáš, DUŠEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Turek

Expert: David Pešek
Tip experta: výhra domácích

Starý Plzenec vyhraje a udrží si dominanci v tabulce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích