Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 13:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzenec opět panuje i přes skvělý výkon hostů!


Branky


11

Dalším zápasem 20. kola byl střet mezi prvním Plzencem a Ledci. Tento zápas dopadl lépe pro domácí i přes to, že hosté hráli velmi kvalitně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle velmi zpochybnila Plzenec

Hlavní arbitr tohoto utkání Vojtěch Měřička odpískal start tohoto střetu a mohlo se začít. Čekalo se, že Plzenec opět jasně zvítězí. Takto ale scénář ze začátku nevypadal, naopak Ledce hráli velmi dobře a dokázali odolávat tlaku Plzence. V 17. minutě se dokonce dostali do vedení po brance Martina Hoffmanna. V 22. minutě ale srovnal Martin Pícka, který uklidnil domácí nastavil skóre 1:1. Do konce půle byl odehrán velmi napínavý výkon. První půle tedy skončila 1:1 a všichni napínavě čekali na to, jak se bude utkání vyvíjet v druhé půli.

Hosté povolili a Plzenec toho patřičně využil

Druhá půle začala a všichni si mysleli, že je čeká velmi napínavý závěr. Hosté ale lehce povolili a Plzenec toho začal využívat už od 53. minutě, kdy Jan Vlček otočil stav a poslal Plzenec do vedení. Na Jana Vlčka se napojil Pavel Brejcha, který svou skvěle zakončenou brankou dostal domácí do dvoubrankového vedení. Janu Vlčkovi ale jedna branka nestačila, a proto v 63. minutě skóroval opět. Tentokrát nastavil skóre utkání na 4:1 a hosté se začali obávat debaklu. Ten se pro jejich smůlu začal navyšovat v 72. minutě, kdy se o navýšení postaral Petr Menšík. Dále na 6:1 skóroval Vojtěch Seman a v 90. minutě domácí skórovali ještě jednou díky Vojtěchu Děkanovskému. Zápas tedy skončil 7:1 pro domácí. V zápase se objevili 3 žluté karty a na stadionu se objevilo 69 diváků.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
Tomáš Pata, hráč: Dnešní soupeř nás mile překvapil svou rychlou důraznou hrou a chutí hrát. V druhém poločase ale rozhodlo to, že jsme hráli po zemi a soupeře totálně rozebrali.

FK Ledce
Tomáš Havránek, hráč: Náš tým byl Plzenci důstojným soupeřem jen v první půli, pak nám došli síly a bohužel na lavičce nebyl nikdo, kdo by hru oživil. Soupeř ukázal svou kvalitu a v druhé půli dominoval. Tímto soupeři gratulujeme.



Sestavy


SK Starý Plzenec
J. Parlásek [-] - J. Ledvina [-] , P. Menšík [-] , J. Vlček [-] , V. Seman [-] (86. M. Vaněk [-] ) , T. Pata [-] , M. Pícka [-] , L. Vokurka [-] (79. V. Děkanovský [-] ) , P. Brejcha [-] , V. Brejcha [-] , R. Vávro [-]

FK Ledce
L. Ulč [-] - T. Havránek [-] , P. Fryč [-] , J. Mentlík [-] , P. Toptej [-] , A. Pašek [-] , A. Pokorný [-] , V. Svoboda [-] , L. Kraček [-] , J. Mareš [-] (79. L. Anton [-] ) , M. Hoffmann [-]

ŽK: 35. J. Ledvina , 62. P. Brejcha - 60. A. Pašek .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: MĚŘIČKA Vojtěch - DOLEŽAL Martin, JEŽEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Tomáš Křen
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že Plzenec vyhraje 3:0. Je jasným favoritem a nebude chtít prohrát, natož doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích