4:1
(3:1)
25. J. Titěra (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodní Stavby nekompromisně nechaly všechny body doma!


Branky


9. J. Haišman , 15. V. Madunický (vl.) , 30. J. Feřstek , 57. D. Dmitrovič - 25. J. Titěra (p.)
10

Dalším střetem 17. kola byl zápas mezi VS Plzeň a SK Roudná. Tento zápas se výrazně povedl domácím, kteří si všechny 3 body nechali doma. Pokud vás zajímá jak zápas probíhal, rozhodně si přečtěte následující report!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli domácí rozhodli

Hlavní rozhodčí utkání Ladislav Kvasnička odpískal začátek. Domácí byli už od samotného začátku lepší a potvrdil to i Jiří Haišman, který už v 9. minutě vstřelil první branku na straně domácích. Poslal tak tedy svůj tým do vedení 1:0. Domácím se dařilo lépe na balonu a byli důraznější v soubojích, které museli absolvovat. V 15. minutě si dal Vilém Madunický vlastní gól a domácí tak vedli už o 2 góly. Hostům se nedařilo dostat do tempa, které by potřebovali a dále tak museli odrážet útoky domácích. V 25. minutě se ale povedlo Janu Titěrovi proměnit pokutový kop a snížil tak stav utkání na 2:1. To ale dlouho nevydrželo, protože v 30. minutě se povedlo Janu Feřstekovi prostřelit míč do branky Roudné a domácí tak vedli opět o 2 branky. Zbytek poločasu se dohrál za tohoto stavu a domácí tak vedli po první půli 3:1 a odcházeli do kabin s úsměvem na tváři.

Poklidné dohrání zápasu na straně domácích

Druhá půle začala a všech 40 diváků na stadionu napjatě čekalo na to, co je ještě čeká. Domácí začali poločas lépe a dařilo se jim kombinovat a hrát na balonu. V 57. minutě se povedlo přibít poslední hřebíček rakve Davidu Dmitroviči, který tak poslal VS Plzeň do vedení 4:1. Hosté se snažili zlepšit, ale nedařilo se jim to. Domácí hráli s větší chutí a bylo to vidět. Zbytek utkání byl dohrán v tomto tempu a domácí si tak nechali všechny 3 body doma. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vodní stavby Plzeň
Pavel Kůrka, trenér: Podali jsme skvělý týmový výkon. Od začátku jsme byli víc na balónu a šli jsme si pro tři body. Byli jsme jednoznačně lepším týmem a výhru si zasloužíme.

SK Roudná
Jan Diviš, trenér: Opět prohra. Domácí byli po celé utkání lepší po všech stránkách. Dařilo se jim vše lépe jak nám a na výsledku se to rozhodně promítlo.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
D. Řezáč [-] - M. Novák [-] , F. Roskovec [-] , Z. Wočadlo [-] - V. Kastl [-] (85. D. Machala [-] ) , J. Feřstek [-] , M. Klouda [-] (80. M. Mařík [-] ) , M. Pytlík [-] , M. Lochman [-] - J. Haišman [-] , D. Dmitrovič [-] (65. D. Štec [-] )

SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Diviš [-] (65. R. Wais [-] ) , J. Titěra [-] , F. Kotka [-] , M. Vachovec [-] , J. Walter [-] , M. Ranš [-] , V. Madunický [-] , T. Pfleger [-] , D. Urie [-] , J. Houfek [-]

ŽK: 64. Z. Wočadlo - 77. J. Houfek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - MAREŠ Martin, KULI Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Turek

Expert: Lukáš Ulč
Tip experta: výhra hostů

Zde položím svůj typ spíše na stranu hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů