0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid si odvezl 3 body z Hradiště!


Branky


10

Dalším soubojem 17. kola byl střet domácího Hradiště a Rapidu B. Tento zápas dopadl lépe pro hosty, kteří si odvezli všechny 3 body domů. Jak tento zápas probíhal? Jaké jsou fotky z utkání? Vše najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapid vedl tempo už od samotného začátku

Hlavní rozhodčí tohoto utkání Vojtěch Měřička odpískal start tohoto střetu. Už od začátku měli navrch hosté, kteří si dokázali vytvořit několik zajímavých šancí. Nedařilo se jim ale v koncovce a domácí brankář Michal Vávra zatím pochytal vše co na něj letělo. V 22. minutě se ale hostům podařilo poprvé proměnit. Konkrétně Petr Zikmund svou střelou poslal hosty do jednobrankového vedení 0:1. Po brance se nic nezměnilo. Stále byl Rapid lepší a do konce poločasu udržel jednobrankový náskok. Při odchodu do kabin byl tedy tým hostů rozhodně šťastnější.

Hosté poklidně dohráli zápas

Druhý poločas začal a všech 69 diváků, kteří se se objevili na stadionu byli rozhodně napjatí, co je čeká v druhém dějství. Na hře se toho moc nezměnilo. Rapid měl opět navrch a tvořil si více šancí. Brankář domácích ale stále držel naději svého týmu na vyrovnání. Hradiště se ale nemohlo probojovat za půlku hostů a stále tak doufalo v zázrak. Ten ale nepřišel. Naopak v 82. minutě Vladyslav Agapkin ukončil naděje domácích na vyrovnání a poslal tak hosty do dvoubrankového vedení 0:2. Po tomto gólu bylo všem jasné, jak zápas dopadne a domácím se nepodařilo vyrovnan ani snížit. Zápas skončil 0:2 a Rapid si tak odvezl všechny body domů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Vít Pikhard, hráč: V zápase s Rapidem jsme chtěli odčinit minulý domácí nezdar s Plzencem. Bohužel Rapid nastoupil s velmi mladým týmem, který má perspektivu a my ho ve druhé půli nedokázali překvapil. Rapid vyhrál zaslouženě.

SK Rapid Plzeň B
Tomáš Holík, trenér: Vzhledem k tomu jak je letos tabulka přeboru vyrovnaná, je nutné bodovat co nejvíce v zápasech. Chtěli jsme potvrdit v Hradišti poslední dvě výhry a poodskočit týmům ze spodní části tabulky. V utkání jsme měli po celý zápas navrch, ale bohužel jsme neměli štěstí v zakončení.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Vávra [-] - H. Vladimír [-] , V. Krušina [-] , T. Beránek [-] , V. Krliš [-] , T. Lapský [-] , X. Truong [-] (59. J. Kačena [-] ) , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] , J. Rucký [-] , M. Valeček [-]

SK Rapid Plzeň B
J. Holík [-] - O. Hirman [-] (88. J. Šilhavý [-] ) , P. Zikmund [-] (86. F. Hrubý [-] ) , M. Klimeš [-] , Š. Fikrle [-] , V. Agapkin [-] , M. Novák [-] , T. Křen [-] , M. Zuna [-] , J. Hlaváč [-] (46. K. Veber [-] ) , J. Řežáb [-]

ŽK: 32. J. Hlaváč .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: MĚŘIČKA Vojtěch - JEŽEK Petr, JAHANNEMAEI Artin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Turek

Expert: Lukáš Ulč
Tip experta: výhra domácích

Hradiště je nepříjemné hlavně v domácím prostředí, vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů