Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovné utkání plné emocí


7

Jeden z dalších střetů 15. kola se uskutečnil mezi VS Plzeň a Košutkou B. Toto utkání bylo spíše fyzické než technické. Bylo zde spoustu soubojů a bojovného fotbalu což potvrzuje velmi těsný výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Napínavá první půle skončila lépe pro hosty

Hlavní rozhodčí Lukáš Svoboda odpískal začátek utkání. Už od první minuty bylo jasné, že se nebude jednat o žádný klidný či technický fotbal. Utkání bylo plné soubojů a dohrávek. Košutka hned ze začátku překvapila soupeře první brankou v 3. minutě, kdy Jaroslav Blažejovský vstřelil první gól utkání a poslal tak Košutku do vedení 0:1. Domácí to velice rozrušilo a snažili se vyvíjet větší tlak na hosty. V 9. minutě se povedlo Janu Feřstekovi vstřelit 1. gól domácích. Stav utkání byl tedy vyrovnán na 1:1. Janu Feřstekovi to ale nestačilo. O 3 minuty později dal další branku a otočil stav utkání ve prospěch domácích. V 15. minutě se ale Patrik Sobotka rozhodl vyrovnat stav utkání a steřlil druhý gól pro Košutku. Dále se hrálo velmi pod tlakem na obou stranách. Všichni cítili, že to bude velmi těsný a napínavý zápas a v zápase se objevilo spoustu individuálních chyb. V 25. minutě Košutka otočila stav utkání opět na jejich stranu. Jaroslav Blažejovský vstřelil svůj druhý gól a poslal Košutku do vedení 2:3. V tomto stavu se první půle dohrála.

Dramatický boj o výhru

Druhá půle započala a oba týmy se do zápasu pustili naplno. V 50. minutě se Jaroslavu Blažejovskému povedlo zkompletovat hattrick po tom, co vstřelil nádhernou branku. Poslal tak svůj tým do vedení 2:4. O několik minut později, v 64. minutě, se ale Jiřímu Haišmanovi povedlo snížit stav na 3:4. Jaroslav Blažejovský, bývalý hráč Slavoje Dvorce, vsítil v 71. minutě již 4. gól a opět navýšil vedení Košutky o 2 góly. Aktuální stav tedy byl 3:5. Michal Klouda dal naději na srovnání. V 81. minutě vstřelil branku na 4:5 a skóre tak bylo jen o jednu branku. Další gól už ale nepadl a toto utkání bylo ukončeno za stavu 4:5. Košutka si tedy odvezla 3 body a navazuje tak na velmi povedený start jarní části. Na zápase bylo 15 diváků, kteří si zápas rozhodně užili.



Ohlasy k zápasu


TJ Vodní stavby Plzeň
VS Plzeň, trenér: Rozhodli naše individuální chyby. Bohužel jsme padli.

TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý, trenér: Utkání bylo více bojovné, než fotbalové, plné individuálních chyb, čemuž nasvědčuje i výsledné skóre 4:5. Jsme rádi, že si odvážíme 3 body.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
J. Kokoška [-] - M. Novák [-] , D. Štec [-] (46. D. Dmitrovič [-] ) , Z. Wočadlo [-] (77. D. Machala [-] ) , F. Roskovec [-] - J. Feřstek [-] , M. Pytlík [-] (68. M. Ryba [-] ) , M. Lochman [-] , M. Vojta [-] (55. M. Klouda [-] ) , V. Kastl [-] - J. Haišman [-]

TJ Košutka Plzeň B
J. Vítek [-] - D. Král [-] (46. S. Tázler [-] ) , J. Blažejovský [-] (75. O. Sotona [-] ) , J. Pečenka [-] , P. Sobotka [-] (60. J. Chaloupka [-] ) , J. Chaloupka [-] , J. Škovran [-] , L. Kovařík [-] (46. D. Ngo [-] ) , M. Vokáč [-] , V. Sirotek [-] (46. D. Adam [-] ) , T. Pečenka [-]

ŽK: 39. F. Roskovec .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: SVOBODA Lukáš - KULI Karel, KRŇOUL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Turek

Expert: Petr Starý
Tip experta: výhra hostů

Typický záchranářský zápas "o šest bodů". Košutka si v minulém kole vyšlápla na Rapid, podzimní zápas vyhrála, myslím, že uspěje i tento víkend.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů