0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas mezi zajímavými kádry skončil první remízou jara


Branky


9

Zápas mezi Roudnou a Liticemi skončil remízou 0:0. Spousta nepřesností a neproměněných šancí a zasloužená remíza pro obě strany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké množství šancí, ale žádný gól

Zápas mezi kvalitními týmy začal v klasickém tempu jara. Pro některé hráče bylo obtížné přejít z umělé trávy na přírodní a dělali nepřesnosti. Již na začátku prvního poločasu se objevilo několik zajímavých šancí, které ale dokázali pochytat brankáři na obou stranách. Za Roudnou to byl s číslem 1 Václav Kolařík a za Litice to byl s číslem 1 Marek Horn. Po první půli tedy oba kádry odcházeli do kabin z trávníku za stavu 0:0.

Napínavý konec nerozhodl o vítězi

Oba tými šli do druhého poločasu s nadějí na tří bodový zisk. Zápas nabíral na tempu a hlavní rozhodčí utkání Jiří Votruba měl co na práci. Na obou stranách se začínalo objevovat čím dál tím víc šancí, ale oba brankáři jakoby zamknuli svou branku a nepustili za čáru jedniný míč. Zápas ale nedokázala ani jedna strana dotáhnout do vítězného konce, a tak byl zápas ukončen remízou 0:0 a oba kluby si vzali do kabin jeden bod.



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Jan Diviš, trenér: Pro nás na začátek jara klasický zápas, po přechodu z umělé trávy na tu normální bylo dost nepřesnosti s pár šancemi na obou stranách, které pochytali oba brankáři. Zasloužená remíza pro obě strany.

TJ Plzeň-Litice
Václav Vacek, trenér: Bojovný zápas se spoustou ztrát, domácí si v prvním poločase vypracovali šance, které neproměnili. My jsme na tom byli stejně a po spoustě šancí jsme neměli ani jeden gól. Pro nás určitě ztráta dvou bodů.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - V. Ranš [-] (26. V. Cibulka [-] ) , J. Titěra [-] , M. Vachovec [-] , J. Walter [-] , M. Ranš [-] , V. Madunický [-] (89. A. Dejmek [-] ) , T. Pfleger [-] , D. Urie [-] , F. Kotka [-] , J. Houfek [-]

TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - A. Hanzlíček [-] , A. Radvanovský [-] (55. J. Beneš [-] ) , L. Kindl [-] (55. T. Turek [-] ) , T. Voves [-] (73. J. Horn [-] ) , V. Liška [-] , O. Boháček [-] (82. J. Čapek [-] ) , J. Kanta [-] , M. Horn [-] , V. Liška [-] (73. P. Vacek [-] ) , J. Krejčí [-]

ŽK: 20. L. Kindl , 89. J. Čapek .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Votruba Jiří - SCHINGLER Milan, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Tomáš Pata
Tip experta: výhra domácích

Roudná doma neztrácí a neztratí ani v duelu proti Liticím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích