2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

8.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pětigólovou přestřelku zvládla Stará Hlína, otočku řídil Hadač


Branky


31. D. Křivánek , 39. M. Kiessling (p.) - 55. D. Širhal , 56. V. Hadač , 81. V. Hadač
29

Fanoušci ve Starém Hobzí se na dalším kole Okresního přeboru nenudili. Již v prvním poločase viděli dvě branky, domácí se překapive ujali vedení, jenže po gólech Širhala a dvou Hadače slavili hosté. Stará Hlína nakonec v přestřelce zvítězila 3:2 a vzhledem k boji o první místo si zapsala nesmírně důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

V neděli Stará Hlína zavítala na půdu Starého Hobzí. Za hezkého počasí čekal hosty těžký zápas, kde jim domácí určitě nic nedarují zadarmo. Když hlavní sudí zahájil zápas, tak hned v první minutě se rychlonohý Hladílek dostával do slibné šance, ale sporným zákrokem ho ve vápně zastavil domácí hráč. Při tomto momentu Hladílek blbě došlápnul a zápas pro něj skončil. To jako by hosty poznamenalo a domácí byli více na balónu a dostali se do dvou velkých šancí, které zlikvidoval výbornými zákroky Žižka. Hosté měli jediný náznak šance v první půli, když nepřesně střílel Benda. V 31. minutě se domácí dostali do vedení, kdy po nedůrazu hostů ve vápně David Křivánek uklidil míč do sítě. Hosté se na těžkém terénu nemohli dostat do své kombinační hry, a tak ve 39. minutě po kontaktu Širhala s domácím hráčem rozhodčí písknul přísnou penaltu pro domácí. Tu domácí Michal Kiessling s přehledem proměnil. Tak se do kabin šlo za stavu 2:0 pro domácí. Hosté udělali několik změn v sestavě, jelikož nechtěli nechat všechny body v dalekém Hobzí.

Stará Hlína otočila nepříznivý výsledek a bere tři body

Do druhé půle vlétli a hned se dostali do dvou šancí, které však neproměnili. V 56. minutě dokázali hosté snížit, a to když David Širhal prostřelil domácího gólmana. Za minutu už bylo srovnáno, kdy vybojoval balón dobře hrající Balek a Vladimír Hadač střelou z voleje vyrovnal. Zápas pokračoval v bojovném duchu, balóny se spíš jen nakopávaly. Domácí měli hodně standardek, ale z nich si velkou šanci nevypracovali. Tak v 81. minutě sklapla Csaplárova past. Balek opět vybojoval balón pro Širhala, který nahrál Vladimíru Hadačovi a ten bombou z voleje nedal gólmanovi šanci. Posledních deset minut bylo hektických, hosté už chtěli příznivý výsledek pouze „ukopat“. Žádná velká šance tak už nepřišla, jen v 93. minutě měli domácí standardku hned za vápnem, ale neohrozili ani branku. Pak rozhodčí ukončil zápas a hosté si odvezli velmi cenné tři body.

Autor: Petr Dolejší



Ohlasy k zápasu



FK Stará Hlína
Petr Dolejší: Kluci nakonec zápas dokázali po bojovném výkonu otočit. Dneska musím uznat, že asi nevyhrál lepší tým, ale tým, co víc chtěl. Tenhle zápas vyhrál náš týmový duch, kdy opravdu - od diváků, co za námi přijeli, až po střídající hráče - každý zápasem žil na 100 procent. Takhle si představuji touhu po vítězství. Klukům děkuji za hezkou neděli a mančaft jede dál. Jedinou kaňkou je zranění Martina, snad se dá do kupy co nejdřív.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
T. Seidl [-] - A. Veverka [-] , O. Beníček [-] , J. Štibich [-] , V. Zejda [-] , M. Kiessling [-] - R. Brůžek [-] , Z. Fišer [-] - H. Bican [-] , D. Křivánek [-] , P. Distl [-]

FK Stará Hlína
P. Žižka [-] - R. Jičínský [-] , J. Meškan [-] , M. Šauer [-] , P. Šauer [-] - J. Hrbek [-] , M. Hladílek [-] , D. Širhal [-] , T. Maruška [-] - M. Benda [-] , R. Chmátal [-]

ŽK: 7. D. Křivánek , 41. Z. Bican , 59. M. Kiessling , 70. L. Tepřík , 80. O. Beníček - 41. J. Meškan , 45. V. Marek , 49. M. Benda , 52. D. Širhal , 79. J. Hrbek , 91. M. Vonka .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Náprava Miroslav - SAIDL Radek, BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Matěj Distel
Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase budu přeji jednoznačně Starému Hobzí, avšak je čeká velmi silný soupeř ze Staré Hlíny. Souboj ,,starých dam'' ovládnou hosté a odvezou si zasloužené tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích