J. Kábrt 22.
J. Klár 27.
J. Klár 34. (p.)
J. Kábrt 55.
4:3
(3:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V přestřelce úspěšnější domácí Byšice


Branky


22. J. Kábrt , 27. J. Klár , 34. J. Klár (p.) , 55. J. Kábrt - 4. R. Tomíček , 10. J. Hrdý , 32. J. Kasal
0

Velké gólové hody divákům nabídl zejména úvod zápasu, když během prvních 34 minut padlo hned 6 branek. Poté se situace uklidnila a šťastnější byli domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevídaná gólová smršť

K utkání 11. kola už přicestovali fotbalisté DBSK bez svého trenéra Janouška, který byl vedením klubu po neuspokojivých výsledcích odvolán. Jeho pozici převzal Luděk Holub a jeho svěřenci jako by se chtěli předvést, začali velmi z ostra. První gól se jim podařilo vsítit již ve 4. minutě, když prvotní únik útočníka ještě gólman Schneider vyrazil, míč se ale od domácího stopera nešťastně odrazil k nohám Tomíčka, který neměl problém otevřít skóre. 0:1. Druhý gól přidali hosté o pár minut později, když využili dalších chyb byšické defenzivy a na konci akce byl skórující Hrdý. 0:2. S tím se však nehodlal smířit nejzkušenější domácí hráč Kábrt (39) a ve 22. minutě snížil. Stalo se tak po hraniční ofsajdové situaci, kterou však rozhodčí pustili a Kábrt obešel gólmana a zasunul. 1:2. Ve 27. minutě už bylo vyrovnáno zásluhou Klara, který se trefil přesně z hranice vápna. 2:2. Rychlé vyrovnání však hosty nerozhodilo a strhli vedení opět na svou stranu. Snad ze 30 metrů napřáhl ke střele Kasal a jeho nádherná střela trefila šibenici. 2:3. Domácí dokázali opět rychle zareagovat, a to z velmi přísné penalty, kterou dokázal proměnit opět Klar. Po velmi divoké první půli tak Byšice hrály s Dolním Bousovem nerozhodně 3:3.

Rozhodující gól Kábrta

Druhá půle už zdaleka tolik gólů ani jiných zajímavých momentů nepřinesla a o výsledku tak rozhodla chyba hostujícího gólmana Stránského. Ten při pokusu o rozehrávku trefil Kábrta, od něhož míč doputoval do sítě. 4:3. Zbytek zápasu pak nabídl překopávanou, která diváky rozhodně na duši nepotěšila. Domácí celek může být spokojen alespoň se ziskem bodů, naopak hosté ani s novým trenérem Holubem nedokázali zabrat. Pokusit se o to budou muset v příštím kole, kdy na jejich hřiště zavítá v dost možná existenčním duelu Bakov nad Jizerou.



Ohlasy k zápasu


TJ Vitana Byšice
Pavel Čermák - hráč: I přes hodně gólů se hrál hrozný fotbal. Soupeř byl fotbalovější a jeho hra neodpovídá umístění v tabulce.




Sestavy


TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - P. Kadlec [-] , P. Resl [-] , J. Čurda [-] , D. Menčl [-] - J. Lauda [-] - J. Szen [-] (80. P. Váchal [-] ) - J. Kábrt [-] (73. M. Hubáček [-] ) , P. Menčl [-] , P. Jurčovský [-] (37. P. Čermák [-] ) , J. Klár [-]

Dolnobousovský SK
M. Stránský [-] - L. Zahrada [-] , P. Kubeček [-] , V. Bíšek [-] , M. Novák [-] - M. Merva [-] (61. M. Polák [-] ) , T. Šolc [-] (82. J. Šolc [-] ) , P. Vynikal [-] , J. Hrdý [-] - R. Tomíček [-] , J. Kasal [-] -

ŽK: 32. J. Lauda - 34. M. Merva , 43. J. Hrdý , 55. P. Kubeček , 73. T. Světlík , 89. R. Tomíček .
Místo: Hřiště - Tělovýchovná jednota. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hanák Leoš - ČECHMÁNEK ING. Igor, POLÁK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.