1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 14:00

2.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol nevyhrál ani ve druhém zápase sezony, ve Stráži remizoval 1:1


Branky


19

Jeden z aspirantů na postup do vyšší soutěže Stráž na domácí půdě nezvítězila. Po předchozí domácí výhře si Stráž tentokrát rozdělila po bodu doma s rezervou Suchdola. Domácí Sokol poslal do vedení ve druhé půli Podsclan, ale ještě v průběhu druhého poločasu vyrovnal na konečných 1:1 Koranda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Druhé utkání podzimu Stráž nad Nežárkou odehrála doma s rezervou Suchdola. Neočekávali jednoduchý zápas a to se i vyplnilo. Sice hned při prvním ataku branky soupeře byl sražen ve vápně Dvořák a byla odpískána penalta. Tu ovšem ve 2. minutě utkání neproměnil Mikuláštík a tak se skóre neměnilo. Mužstvo Stráže si postupně vytvářelo tlak a z něho vyplývající brankové příležitosti. Ovšem trefit zařízení bylo pro strážské hráče nadlidským úkolem. Soupeře sice k ničemu nepouštěli, ale svou územní i herní převahu do poločasu nedokázali využít. Do kabin se šlo tedy za stavu 0:0.

Oba týmy se musí spokojit jen s bodem

Ve druhém dějství se obraz hry nezměnil. Stráž hrála a Suchdol občas vystrčil růžky. Až v 62. minutě se dokázal prosadit v tomto utkání velice agilní Martin Podsclan. Poslal tím strážské do jednobrankového vedení. To ovšem vydrželo pouhých osm minut, protože se suchdolskému béčku podařilo z ojedinělé akce vyrovnat. Jmenovitě se trefil Tomáš Koranda. Strážští se snažili zápas zvrátit ve svůj prospěch a nadále útočili do suchdolského obranného bloku. Ovšem bezvýsledně. Suchdol hrozil rychlými protiútoky, ty byly ovšem spolehlivě eliminovány strážskou obranou. Oba týmy se tedy rozešly smírně za stavu 1:1.

Autor: Martin Zvára



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Martin Zvára (hráč): Remíza se Suchdolem je pro nás vzhledem k průběhu utkání určitě ztráta. Neproměněné šance nás o to více poté mrzely. Suchdolští ostřílení borci jako je Gorný, Dunaj a Míka ukázali, že jsou pro svůj tým velikou oporou. My se musíme určitě z tohoto zápasu poučit a přinést více klidu do finálního řešení akcí. A věříme, že příští týden v Lodhéřově už budeme v tomto ohledu úspěšnější a odvezeme si domů tři body.




Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - M. Podsclan [-] , J. Jančura [-] , J. Eger [-] , M. Zvára [-] - V. Dvořák [-] , J. Kozel [-] , D. Přílepek [-] , J. Kollár [-] - V. Čurda [-] , V. Mikuláštík [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - K. Trmal [-] , P. Krejčí [-] , T. Koranda [-] , M. Havelka [-] , V. Ševčík [-] , M. Dunaj [-] , D. Míka [-] , D. Kreim [-] , M. Durek [-] , R. Gorný [-]

Hráči zápasu: M. Podsclan - T. Koranda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Devera Radek - SAIDL Radek, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra domácích

Tady by měli domácí jasně zvítězit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích