3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:15

6.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Marek Kincl měl premiéru na pozici hlavního trenéra. Jeho tým před vlastním publikem zvítězil!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy FK Zbuzany 1953 a TJ MONGEO Podlesí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil domácím.

Na programu sobotního dopoledne ve Zbuzanech bylo utkání 6. kola 1.A třídy skupiny A mezi domácím týmem Zbuzany 1953 a TJ Mongeo Podlesí. Pro domácí Zbuzany bylo utkání jiným, než ostatní utkání. Na pozici trenéra totiž zažil premieru Marek Kincl, který převzal tým. V utkání se proti sobě postavily týmy z opačných koutů tabulky. Zatímco Zbuzany jsou na druhé příčce, tak TJ MONGEO Podlesí je až dvanácté. Očekávalo se tedy, že favoritem bude v domácí tým. Zápas řídil hlavní rozhodčí Lukáš Baroch, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Vratislav Kinčl a Jindřich Svoboda. Na utkání se přišlo podívat celkem 123 diváků, což není špatné.

 

Stav utkání se měnil již v osmé minutě. Do vedení se dostal domácí tým po brance Josefa Brodského a bylo to tak 1:0. Právě Josef Brodský se trefil i podruhé a to ve 40. minutě. Po prvním poločase byl stav 2:0 pro domácí Zbuzany, které tak mohly jít do kabin s větší spokojeností, než hráči Podlesí, kteří si museli trápit hlavu tím, jak překonávat soupeře v druhé půli.

Zbuzany si v druhém poločasu udržely vedení.

V druhém poločase jsme dlouhou dobu neviděli žádnou změnu utkání. Až v 76. minutě padla další branka a opět do sítě Radima Černohorského z Podlesí. O třetí branku Zbuzan se postaral Michal Pánek. Za stavu 3:0 již bylo téměř rozhodnuto. Domácí si udrželi vedení a na domácí půdě tak vyhráli krásným výsledkem 3:0. Do Podlesí tak neodcestoval ani jeden bod a všechny body zůstaly doma ve Zbuzanech. Trenér domácích Marek Kincl tak zvládl svou premiéru na jedničku, za což mu patří gratulace.



Ohlasy k zápasu



TJ Kovohutě Podlesí
Josef Blažek – trenér Podlesí: Domácí měli svojí kvalitu, které my jsme nedosáhli a oni zaslouženě vyhráli. Hráli jsme na co jsme měli a soupeř v týmu nemá žádnou slabinu a hrál opravdu dobře, takže to pro nás nebylo vůbec jednoduché.



Sestavy


FK Zbuzany 1953
P. Rams [-] - M. Maleček [-] , M. Gotěk [-] , M. Pospíšil [-] , R. Barciaga [-] - J. Mungenga [-] (81. M. Samko [-] ) , J. Kordiák [-] , J. Huňáček [-] (64. L. Karda [-] ) - F. Koubek [-] , M. Pánek [-] (80. M. Huňáček [-] ) , J. Brodský [-]

TJ Kovohutě Podlesí
R. Černohorský [-] (81. J. Valkoun [-] ) - S. Gabriel [-] , T. Macek [-] (46. P. Mezera [-] ) , J. Hausleitner [-] , M. Sedláček [-] , M. Pacina [-] , V. Soukup [-] , O. Vojtišek [-] , M. Kadlec [-] , J. Mezera [-] (76. J. Vacík [-] ) , F. Soucha [-] (46. M. Růžek [-] )

ŽK: 34. M. Gotěk - 72. V. Soukup .
Místo: FK Tbuzany. Počet diváků: 123. Rozhodčí: Drábek Tomáš - KVASNIČKA Václav, HLAVNIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.