4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2024 18:00

26.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: SMRTELNÁ ŠESTIMINUTOVKA! Jinočany prolomily páteční prokletí, porazily Kralupy


Branky


6

V posledním kole se proti sobě postavily kluby z Jinočan a Kralup. Domácí již dlouhodobě nazažívají dobré výkony v pátek, tentokrát se jim ale jejich prokletí podařilo prolomit. Vstřelili hned čtyři branky a došli si pro zasloužené tři body, Kralupy naopak kvalitu neustály a odvezly si nulu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Absolutní ticho před bouří

 

Zápas byl pro oba kluby možností, jak opět jako každý týden předvést své kvality a získat tři cenné body do tabulky. Jinočany šly do zápasu v roli favorita, páteční termíny utkání jim ale pravidelně moc nevyhovují. Zápas samotný začal velmi vyrovnaně, Jinočany byly herně mírně lepší, ale nedokázaly si vytvořit žádné výraznější šance. Kralupy si zvládly vytvořit jen pár nevýznamných náznaků, které je ke gólovému zakončení nijak nepříblížily.

 

Hrálo se tak především uprostřed hřiště, bez příležitostí a oba týmy čekaly na první výraznější pokus o vstřelení úvodní branky. Ani jedno nebezpečné zakončení ale nepřišlo a my se tak můžeme samovolně přesnutou do druhého poločasu, který nám jak herně, tak gólově nabídl mnohem více, než ten první. Do šaten se tak šlo za remízového stavu, 0:0.

Bouře

 

Druhý poločas vyznačoval totální protipól poločasu prvního. Jinočany nehodlaly přijít o možnost tříbodového zisku a daly to svému soupeři jasně najevo. Do druhé petačtyřicetiminutovky vstoupili aktivně, chtěli rychle vstřelit úvodní branku zápasu a to se jim ve výsledku také povedlo. Nejdříve se domácím podařilo hned dvakrát nastřelit brankovou konstrukci, v 60. minutě se ale mohli radovat. Po kombinaci Pivrnce s Bogárem se druhý zmínění dostal k zakončení a před prázdnou brankou poslal míč přesně tam, kam měl - 1:0.

 

Druhý gól přišel hned dvě minuty po prvním zásahu. Po zisku míče se brankář Pospíšil odhodlal k dlouhému nákopu, ze kterého nakonec vzešlo vybojování míče hostujícího klubu. Obránce Houžvička ale nezvládl přihrávku zpět na brankáře a poslal míč do vlastní sítě - 2:0. Ani druhým gólem Jinočan to neskončilo. Po samostatném úniku Sedláčka, který jednoznačně přesprintoval obranu hostů, se střelec domácích dostal do zakončení a sebevědomě překonal brankáře Kralup - 3:0.

 

A podobná situace předcházela také poslednímu, čtvrtému gólu Jinočan. Po dalším individuálním představení se Sedláček opět dostal ke střele a navýšil na konečných 4:0. Tímto výsledkem zápas skončil, i proto, že další útoky Jinočan zhatili pochybné ofsajdy. Kralupy se do útoku dostaly jen ojediněle, zůstaly tak zaslouženě bez bodu.



Ohlasy k zápasu


FK Jinočany
Josef Beránek - trenér: Pátky se nám obvykle nedaří, tentokrát to konečně vyšlo. Kluci si správně nastavili hlavu a kvalitní hra nám pomohla k výhře. Opět jsme se vrátili do boje o třetí místo, příští zápas ale musíme porazit Vestec. Pořád je o co hrát, snad se nám zásluhou tohoto zápasu vrátí sebevědomí. Jsem rád, že je to už druhé čisté konto v řadě.




Sestavy


FK Jinočany
D. Páleník [-] - A. Petrouš [-] , M. Ambrus [-] (66. M. Macek [-] ) , M. Pospíšil [-] (44. P. Vávra [-] ) - T. Volek [-] , F. Vostracký [-] (71. F. Krejbich [-] ) , T. Pelikán [-] , M. Pivrnec [-] , J. Cháb [-] (36. J. Řehák [-] ) - J. Sedláček [-] (68. J. Nový [-] ) , I. Bogár [-]

FK Kralupy 1901
P. Víšek [-] - J. Emmer [-] , J. Řezníček [-] , Š. Janíček [-] , M. Houška [-] , T. Petr [-] (81. D. Neumann [-] ) , R. Culek [-] , M. Glogas [-] (35. S. Mařík [-] ) , L. Krejza [-] (79. P. Šultes [-] ) , D. Hemr [-] , D. Zabilanský [-] (57. M. Houžvička [-] )

ŽK: 25. D. Páleník , 31. J. Cháb , 38. T. Volek , 79. J. Nový - 41. J. Emmer , 89. M. Houžvička .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: Hamouz Jakub - LADISLAV Jakub, CHYLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích