0:7
(0:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2024 18:00

26.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíloviště potvrdilo roli favorita, Votice porazilo rozdílem sedmi branek


Branky


9. M. Sládek (vl.) , 14. J. Rajnoch , 31. O. Vrabec , 34. O. Walter , 45. J. Kučera , 67. H. Siegl , 82. H. Siegl
6

Zápas Jíloviště s Voticemi nám nabídl hned sedm gólů, o všechny se ale postarali hosté z Jíloviště. Votice měly v zápase mnoho neúspěšných pokusů o vstřelení branky, soupeř jim tak musel ukázat, jak gólovky správně proměňovat a získal tak tří body do tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho akce a rozhodnutí

Zápas začal a do útoku se jako první pustily Votice. Ty zvládly úspěšně překvapit obranu soupeře a vytvořily si mnoho šancí na vstřelení prvního gólu. Buď ale došlo k přerušení akce z důvodu ofsajdu, nebo se hráči jednoduše nedokázali prosadit, domácí se tak do vedení dostat nedokázali. Do gólovek se tak vzápětí dostali také hráči Jíloviště, v jejich případě se ale jednalo o šance, ze kterých gól vzešel. Po rohovém kopu se k míči dostal Kučera, který ho přihrál zpět na vápno, kde si ho do vlastní branky nešťastně srazil obránce Votic - 0:1. Druhý zásah přišel také po rohovém kopu. Po dobrém náběhu se do zakončení probojoval Rajnoch a hlavou navýšil na 0:2

 

Další branku mohli obstarat domácí, kteří získali výhodu pokutového kopu. Bohužel pro ně ji Kramný nedokázal proměnit, což se projevilo i na následných událostech v utkání. Hosté totiž své vedení ještě několikrát navýšili. Po příhře Kučery se ke střele odhodlal Vrabec, který se v jednoduché pozici nemýlil - 0:3. Čtvrtý gól hostů obstaral Walter, který si narazil s Malým a s trochou štěstí překonal brankáře Tůmu - 0:4. Poslední zásah přišel ve 45. minutě. Poté, co se Kučera po kombinační akci, ve které figuroval i aktivně hrající Malý, dostal do zakončení, to bylo už o pět gólů - 0:5.

 

Tímto výsledkem poločas skončil, do druhého se tak šlo za výrazného vedení Jíloviště.

Pojištění vedení a tři body pro hosty

V druhém poločase by se musel stát zázrak, aby Votice dosáhly na body. Jíloviště mělo v plánu své vedení udržet, možná ještě pár gólů přidat a získat tři body do průběžné tabulky.

 

Celkově se v druhém poločase hrálo především mezi vápny, herní projev ani jednoho z klubů nebyl výrazný a aktivita se nedala přirovnat k té z prvních 45 minut. Přeci jen se diváci ale dočkali dalšího gólu. Opět to byli hosté, kteří přidali už šestý gól v utkání. Po přihrávce Malého dopravil balón do prázdné sítě Siegl a upravil stav na 0:6.

 

Poslední, sedmý zásah přidalo Jíloviště v 82. minutě. Po centru Vrabce se do druhého gólového zakončení za 15 minut dostal Siegl, který hlavou stanovit konečnou podobu skóre - 0:7. Zápas tímto výsledkem skončil, radovat se tak mohli hosté.



Ohlasy k zápasu



TJ Jíloviště
Tomáš Šorna - kapitán: Jsme spokojeni s výsledkem, ale asi jsme měli vyhrát ještě větším rozdílem. Výhru bereme, především jsme rádi za tři body z venkovního zápasu.



Sestavy


SK Votice
J. Tůma [-] - L. Navrátil [-] , M. Hřebec [-] (38. M. Sedlák [-] ) , . Cipl [-] , K. Koutek [-] (46. V. Procházka [-] ) , J. Homolka [-] , T. Kramný [-] , M. Horváth [-] (74. V. Budil [-] ) , K. Koutek [-] , M. Sládek [-] , M. Baťha [-]

TJ Jíloviště
D. Šedivý [-] - D. Malý [-] , O. Walter [-] (61. H. Siegl [-] ) , J. Kučera [-] (61. M. Podzemský [-] ) , J. Rajnoch [-] , L. Soldát [-] (81. T. Šorna [-] ) , Š. Frank [-] , O. Vrabec [-] , F. Janoušek [-] , A. Boruta [-] (46. J. Šibrava [-] ) , J. Rada [-]

ŽK: 27. M. Horváth , 43. K. Koutek - 26. A. Boruta .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PALEK Michal - DIVILEK Peter, ŠPICL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích