3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komplikace v boji o TITUL? Tuchoměřice prohrály s Kladnem


Branky


6

V zápase minulého kola se proti sobě postavily kluby z Tuchoměřic a Kladna. Zápas byl důležitý zejména pro hosty z Tuchoměřic, kteří aktuálně svádí tuhý souboj s Rakovníkem na vrcholu tabulky. Utkání ale výrazně lépe zvládli domácí, kteří vstřelili hned tři góly a došli si pro zasloužené, vybojované body. Tuchoměřice naopak tato ztráta může stát titul...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tuchoměřice podcenily vstup do zápasu

 

Zápas byl, jak jsme již zmínili výše, důležitý zejména pro Tuchoměřice, které na dálku sváděly souboj s lídrem z Rakovníku. Kluby měly před tímto kolem stejný počet bodů, Rakovník vedl pouze o skóre a Tuchoměřice tak v případě vítězství proti Kladnu mohli přemýšlet o vedení soutěže.

 

Do utkání ale vstoupili výrazně lépe domácí, kteří hned z kraje zápasu vstřelili úvodní branku. Kladenští hráči si to po lajně namířili přímo k brance druhého klubu tabulky a po dobré kombinaci a následném přiklepnutí se ke střele odhodlal Duda, který tak hned ve druhé minutě poslal domácí do vedení - 1:0.

 

Za dalších 22 minut to bylo už o dva góly ve propěch Kladna. Po zvládnutém brejku, který mírně napodoboval i pravidelnou strukturu útoků Tuchoměřic, se díky centru do šance dostal Čermák a navýšil na 2:0.

 

Hosté byli jako opaření, nedařilo se jim hrát jejich pravidelný styl hry a jen marně hledali skulinu v domácí obraně. Ve výsledku došlo už jen na jeden jediný pokus o korigování skóre, když se hosté přeci jen dostali do slibné šance, opět ale selhali. 

 

Do šaten se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí klub. 

Výrazná ztráta, domácí oslavy

 

Druhý poločas představoval pro hostující klub velkou šanci na to, aby se zápasem něco udělali a došli si alespoň pro jeden bod. Dobrý start týmu z vrcholu tabulky zajistil v 57. minutě kanonýr Šahini, který po chybě domácí obrany využil své šance a snížil na 2:1 z pohledu domácích. Tento moment ale navždy uzavřel možnosti i snahy Tuchoměřic, které se dále už k žádnému gólu nepropracovaly. 

 

A tak se opět ukázaly síly a kompetence Kladna. V 85. minutě nejdříve kladenský klub navýšil na konečných 3:1 poté, co Bokša po rohovém kopu zvládl dorazit míč do branky hostů. V úplném závěru utkání se následně zahrával ještě pokutový kop, který ale Kladno nedokázalo proměnit ve čtvrtou branku. 

 

Zápas tak skončil lépe pro domácí, kteří zaslouženě získali tři body, Tuchoměřice naopak budou muset dohánět Rakovník, který následující den vyhrál 5:0 nad Příbramí...



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Tuchoměřice
Radim Dvořák - hráč: Bohužel se nám nepovedl jak vstup, tak celý první poločas. Kluci asi nebyli dostatečně připravení. Druhý poločas jsme herní projev zlepšili, bohužel to ale nestačilo. V útoku jsme byli nedůrazní, soupeř zvítězil zaslouženě.



Sestavy


SK Kladno B
A. Cimrman [-] - M. Veiner [-] , J. Bokša [-] , O. Čermák [-] , J. Duda [-] (85. J. Janda [-] ) , T. Abrham [-] , O. Noll [-] , Š. Kácl [-] , J. Slabý [-] , F. Jančí [-] , M. Truhlář [-]

TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - R. Zavadil [-] , L. Vegricht [-] , J. Jeslínek [-] , M. Sulík [-] , A. Kejmar [-] (46. J. Beran [-] ) , J. Hájek [-] , E. Šahini [-] , A. Valášek [-] (78. M. Doskočil [-] ) , P. Hochman [-] , T. Valín [-]

ŽK: 71. Š. Kácl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Němeček Josef - KUBEČKA Pavel, SUCHÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů