Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podlesí si v posledním podzimním kole připsalo vítězství!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy TJ Mongeo Podlesí a SK Slavia Jesenice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na programu sobotního odpoledne bylo V Podlesí utkání 15. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. O body se přijeli rvát hráči z Jesenic. Mongeo Podlesí dnes mělo za úkol připsat si ještě poslední tři body v podzimní části, jelikož je čekal papírově slabší tým. Jesenice se totiž nacházejí až na dvanáctém místě v tabulce a favorit dnešního utkání tak byl jasný. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Peter Divilek, kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Petr Hůla a Pavel Kotlár. Na utkání se přišlo podívat pouze 40 diváků, což je opravdu žalostně malá návštěva.

 

Už první poločas nám přinesl hodně branek. První však padla až ve 28. minutě. O tu se postaral Milan Boubín, který tak poslal Slavii do vedení a pak to začlo. Ve 30. minutě vyrovnal Václav Kuba na 1:1 a ve 33. minutě se trefil ještě jednou a poslal tak Podlesí do vedení. Ve 36. minutě navíc přidal branku Marek Sedláček a bylo to 3:1. Tento stav setrval až do konce prvního poločasu a do šaten se tak šlo za stavu 3:1 pro domácí tým. Slavia Jesenice sice měla pěkný start do hry, ale nedokázala v něm pokračovat. Hráči tak museli mít plnou hlavu toho, jak strhnout vedení na svou stranu.

Podlesí si udrželo vedení

Ve druhém poločase byl prvním týmem, který vstřelil branku opět tým hostí. Milan Boubín v 56. minutě vstřelil svou druhou branku v tomto utkání a zároveň druhou branku svého týmu. Snížil tak vedení na 3:2 a přinesl tak svému týmu naději na vyrovnání. Jenže gólostroj se zasekl, a hosté nedokázali vstřelit toužebnou vyrovnávací branku. Navíc k tomu se v nastaveném čase podruhé trefil Marek Sedláček a zvýšil tak na konečné skóre 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Kovohutě Podlesí
Josef Blažek - trenér: První poločas jsme odehráli hodně dobře, vypracovali jsme si hodně brankových příležitostí a myslím si, že poločas mohl skončit klidně 5:1. Ale v druhém poločase hosté vyrovnali a byli rovnocenným soupeřem. Celkový dojem z toho utkání je takový, že za náš výkon jsme si body zasloužili a jsem spokojen!




Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
R. Černohorský [-] - R. Jan [-] , O. Kocourek [-] , T. Macek [-] , M. Sedláček [-] , M. Pacina [-] , V. Kuba [-] (77. F. Soucha [-] ) , P. Mezera [-] , M. Růžek [-] (89. P. Černohorský [-] ) , O. Vojtišek [-] , J. Mezera [-] (67. M. Kadlec [-] )

SK Slavia Jesenice
M. Mašek [-] - V. Pytelka [-] (46. Š. Kubec [-] ) , M. Beneš [-] , J. Procházka [-] - R. Alba [-] , V. Glos [-] (88. J. Svoboda [-] ) , M. Boubín [-] - V. Kratochvíl [-] (80. J. Vošahlík [-] ) - J. Táčner [-] , M. Pilík [-] , J. Smolík [-]

ŽK: 56. R. Jan , 69. M. Pacina , 92. M. Sedláček - 56. V. Glos , 66. R. Alba , 78. V. Kratochvíl . ČK: 88. R. Alba .
Místo: Podlesí. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Divílek Peter - HŮLA Petr, KOTLÁR Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.