0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan potvrdil roli favorita


Branky


11

Hosté zvládli první poločas lépe a ve 37. minutě otevřel skóre utkání Litványi. V druhé půlce přišel gól až v úplném závěru. V 90. minutě se prosadil hostující Dergachov a definitivně stvrdil vítězství Slovanu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

Od prvních minut byli hosté lepším týmem, více drželi balón na svých kopačkách a dobře kombinovali. Několik slibných šancí však Slovan zahodil. Úněšov se spíše spoléhal na zajištěnou obranu a protiútoky. Ve 36. minutě fauloval protihráče domácí Hlous a za svůj zákrok viděl žlutou kartu. Diváci dlouho čekali na první gól zápasu a dočkali se až v 37. minutě. Po nepřehledném závaru v pokutovém území domácích se míč dostal k Litványiovi a ten střelou překonal brankáře soupeře. Ve 43. minutě fauloval na straně Slovanu Koranda, což sudí ocenil žlutou kartou. Nepříliš záživný první poločas zvládl lépe Slovan a hráči obou mužstev odcházeli do kabin za stavu 1-0 pro hosty. 

Pojistku přidal Slovan až v úplném závěru

Po změně stran hra zůstala téměř stejná. Slovan měl více ze hry, dokázal si vytvořit pár šancí, ale v zakončení byli jeho hráči nepřesní. Úněšov se snažil o vyrovnání, ale několikrát narazil na dobře fungující obranu Slovanu v čele gólmanem Feiferlíkem. Velkou šanci na straně domácích přinesla až poslední desetiminutovka. V 85. minutě se jeden z hráčů Úněšova dostal do dobré pozice, avšak s jeho slibným pokusem si poradil brankář hostů a svůj tým podržel. Slovan se nakonec dočkal druhého gólu. V 90. minutě se po pěkném centru z pravé strany prosadil Dergachov, jenž definitivně potvrdil výhru hostů. 



Ohlasy k zápasu



SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft, vedoucí mužstva: Dnešní utkání nám vůbec nesedlo. Chyběl nám lepší pohyb a nasazení, Soupeře jsme sice téměř do ničeho nepustili, ale v závěru jsme měli štěstí, když nás po velké šanci domácích podržel gólman Feiferlík. V 90. minutě jsme naštěstí přidali druhý gól a zápas vyhráli.



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Mižár [-] - J. Riant [-] (57. P. Hanzlíček ml. [-] ) , P. Nechutný [-] , T. Janda [-] , R. Šváb [-] , D. Šura [-] , Z. Škopek [-] , Z. Kasýk [-] , M. Hlous [-] (72. J. Bouda [-] ) , D. Vávra [-] (90. J. Šutera [-] ) , Z. Hlous [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - D. Vladař [-] , P. Matula [-] , A. Žák [-] (64. F. Šmůla [-] ) , M. Cigler [-] , D. Dergachov [-] , O. Litványi [-] , M. Koranda [-] , I. Pinke [-] , M. Janoušek [-] , O. Žák [-]

ŽK: 36. M. Hlous , 84. Z. Kasýk - 43. M. Koranda .
Hráči zápasu: M. Janoušek .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: REIPRICH Václav - ORLÍK Vladimír, BUCHTELÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Matěj Polák
Tip experta: výhra hostů

Slovan chce držet krok s čelem tabulky, z Úněšova si odveze všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů