Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy nedaly Úněšovu šanci


Branky


14

Volduchy nastoupily na svém hřiští proti Úněšovu a vyšel jim zejména konec prvního poločasu, kdy se prosadili Rieger a Škarda. Úněšovu se podařilo na začátku druhého poločasu snížit a zápas tím zdramatizoval. V posledních 15 minutách se odehrála přestřelka, z které vítězně vyšli domácí a po divokém výsledku 5-2 si připsali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se povedl závěr poločasu

Od prvních minut byla k vidění poměrně vyrovnaná hra, domácí více drželi míč, kdežto hosté spoléhali především na rychlé brejky. Ve 34. minutě zajel do protihráče domácí Jiří Straka a po zásluze viděl žlutou kartu. Diváci dlouhou dobu čekali na první gól, jelikož si obě mužstva počínala dobře v obranné fázi. To se změnilo na konci prvního poločasu. Nejprve domácí sehráli pohlednou akci, na jejímž konci stál Rieger, který otevřel skóre zápasu. Volduchy byly po vedoucí brance aktivní a ještě do konce poločasu se jim podařilo vstřelit druhý gól. Ten vsítil ve 45. minutě Škarda

Od 78. minuty 4 branky

Hosté vlétli do druhého poločasu a v 52. minutě se prosadil Nemček, který snížil na 2-1 a vrátil Úněšov do zápasu. Hosté cítili šanci na vyrovnání a postupem času si vytvářeli stále více šancí, bohužel vyhořeli v zakončení. Přišla 78. minuta a diváci se do konce zápasu vůbec nenudili. Gólovou smršť načal Hoblík, jenž se objevil v dobré pozici a zvýšil vedení Volduch na 3-1. Hosté odpověděli v 81. minutě, když svou druhou branku v utkání vstřelil Nemček a upravil skóre na 3-2. Domácí si nenechali výhru vzít a v 85. minutě po pěkné akci překonal gólmana soupeře J. Straka. Gólovou desetiminutovku završil nádhernou střelou skoro ze 40 metrů domácí L. Straka.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavia Úněšov
Daniel Vávra, hráč: Vytrvalý déšť se bohužel podepsal na kvalitě trávníku, kde byly místy jen bahenní lázně. Terén byl však pro všechny stejný, a tak jsme čekali tvrdý a důrazný fotbal, který nebude nic moc pro oko diváka. První půli jsme prohráli 2:0, kdy nám zejména první branka tak trochu vzala vítr z plachet, a tak jsme před koncem poločasu inkasovali i druhý gól. Druhý poločas, jak už je u nás zvykem jsme začali aktivněji, kdy naše bojovnost vyústila v celkem šťastný gól. Za stavu 2:1 jsme však již nedokázali soupeře opět zatlačit a po chvíli jsme opět inkasovali, po té jsme krásným gólem z přímáku opět snížili, ale po následném otevřením obrany, kdy jsme se snažili vyrovnat, jsme dostali další dvě branky. Zápas mi přišel vyrovnanější než ukazuje výsledek. Je ale třeba uznat soupeřovu kvalitu v zakončení a celkově si Volduchy vytvořily více šancí.



Sestavy


TJ Volduchy
M. Černý [-] - M. Pašek [-] , R. Hoblík [-] , L. Straka [-] , F. Melka [-] , M. Ernest [-] , J. Přibík [-] (76. P. Basl [-] ) , J. Straka [-] , F. Škarda [-] , D. Rieger [-] (63. V. Žák [-] ) , J. Brych [-]

TJ Slavia Úněšov
J. Mižár [-] - T. Janda [-] , M. Mižár [-] (17. J. Šutera [-] ) , D. Randa [-] , R. Šváb [-] (80. L. Kabát [-] ) , M. Nemček [-] , J. Riant [-] , Z. Kasýk [-] (88. L. Střeleček [-] ) , M. Hlous [-] , D. Vávra [-] , Z. Hlous [-]

ŽK: 34. J. Straka , 70. V. Žák - 67. M. Nemček .
Hráči zápasu: L. Straka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - RIEGER Jiří (N), MIŽÁR Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Zdeněk Kasýk
Tip experta: výhra hostů

Volduchy sice ve středu v dohrávce vysoko vyhrály v Příkosicích, ale my musíme odčinit remízu z domácího zápasu a jedeme pro tři body, i když to nebude nic lehkého.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza