O. Tic 5.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy vyzrály na Losinou


Branky


20

V prvním poločase byli diváci svědky vyrovnaného utkání, domácí se prosadili již v 5. minutě, kdy se trefil Tic. Hosté odpověděli v 30. minutě po brance Jandečky. Druhý poločas zvládly lépe Měcholupy a po brankách Bečky a Jandečky rozhodly zápas ve svůj prospěch. Měcholupy vyhrály počtvrté za sebou a jako jediný tým ještě nepoznaly hořkost porážky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas favorita neměl

Domácí zahrávali v 5. minutě standardní situaci, na pěkný centr si naskočil Tic a míč usměrnil za bezmocného brankáře. V 11. minutě zfauloval protihráče domácí  Šlais a za svůj zákrok dostal žlutou kartu. Hosté byli od začátku utkání dominantní na míči, ale dlouhou dobu se nedokázali dostat do vyložené šance. Na straně Losiné bylo k vidění rovněž několik pěkných kombinací. Ve 29. minutě zajel do protihráče obránce Losiné Pešek a sudí neváhal vytáhnout žlutý kartónek. Ve 30. minutě se na hranici vápna odhodlal ke střele hostující Jandečka a pěknou ranou vyrovnal na 1-1. 

Hosté využili své šance

Ve 48. minutě Jandečka našel pěknou přihrávkou do malého vápna Bečku a ten míč dorazil do branky, 2-1 pro Měcholupy. V 55. minutě se provinil nedovoleným zákrokem domácí Tic a obdržel žlutou kartu. V 67. minutě došlo k nedorozumění v domácí obraně, čehož okamžitě využil Jandečka a svým druhým gólem v zápase zvýšil vedení hostů na 3-1. V druhém poločase se obraz hry moc nezměnil, nicméně Měcholupy dokázaly proměnit své šance, kdežto domácí ne. Losiná byla nebezpečná zejména ze standardních situacích a ke konci zápasu měla dvě vyložené šance, které ovšem v gól nepřetavila. Měcholupy dvougólový náskok udržely a zvítězily ve čtvrtém utkání v řadě. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Z mého pohledu byla první půle poměrně vyrovnaným utkáním. Ze začátku prvního poločasu jsme byli o něco lepší, navíc jsme brzo vstřelili vedoucí branku. Soupeř poté hru vyrovnal a dal gól na 1-1. Po přestávce už byli hosté lepším týmem a po zásluze proměnili další šance. Myslím si, že vzhledem k výkonu v druhé půlce si hosté tři body zasloužili. I my jsme měli nějaké šance, ale gól už jsme nevstřelili.

TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Asi jsme dnes nebyli výrazně dominantnějším týmem, ale myslím si, že jsme zápas měli celou dobu pod kontrolou a zaslouženě jsme vyhráli. Na brzký gól soupeře jsme dokázali rychle zareagovat. Po přestávce jsme si udržovali mírnou herní převahu, ale je pravda, že soupeř byl velmi nebezpečný ze standardních situacích a také měl svoje šance. Nám se podařilo vstřelit další dvě branky a dvougólové vedení jsme si už pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - V. Tobrman [-] , P. Novotný [-] , M. Gavora [-] , M. Pešek [-] , R. Spörl [-] , D. Šlais [-] (71. M. Šindelář [-] ) , O. Tic [-] , M. Bajer [-] (46. T. Albl [-] ) , D. Matulka [-] (84. J. Kašpar [-] ) , T. Pech [-] (46. P. Tančouz [-] )

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - V. Čížek [-] (86. Z. Hybšman [-] ) , K. Čabrada [-] (79. M. Kanta [-] ) , S. Bečka [-] (86. D. Bálek [-] ) , T. Jandečka [-] , D. Bálek [-] , V. Kaas [-] (79. K. Kovařík [-] ) , J. Duchek [-] , O. Novotný [-] , F. Zelenka [-] , J. Kadlec ml. [-]

ŽK: 11. D. Šlais , 29. M. Pešek , 42. M. Bajer , 55. O. Tic - 90. J. Duchek .
Hráči zápasu: F. Zelenka , T. Jandečka .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: Ruda Daniel - KRAUS Jan, HERMAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Vítek Panuška
Tip experta: výhra hostů

Měcholupy hrají pěkný, rychlý fotbal, ne nadarmo jsou v tabulce vysoko. Takže tipuji, že Losiná na ně bude krátká.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů