Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice doma jasně vyhrály


Branky


20

Blovice přivítaly na svém hřiště Losinou a diváci se od úvodních minut rozhodně nenudili. Domácí vstřelili v prvních 20 minutách tři branky a zápas prakticky rozhodli. Losiná v 61. minutě snížila po brance Šindeláře, ale víc už se jí nepodařilo. V 82. minutě přidal čtvrtý gól domácích Krásný. Blovice zvítězily a posunuly se na čtvrté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli už v prvním 20 minutách

Již v 7. minutě se domácí dostali do výborné šance, ale obrana soupeře dokázala nebezpečnou střelu zablokovat. Nicméně míč se dostal ke Krásnému, jenž se nerozpakoval a tvrdou střelou propálil brankáře Losiné. Blovice byly při chuti a další gól na sebe nenechal dlouho čekat. Dlouhý balón z levé strany gólman soupeře podběhl a Vokurka zakončoval do prázdné branky. Ve 21. minutě zahrávali domácí standardní situaci z levé strany. Hráči Blovic rozehráli šikovně nakrátko a přihrávku dostal do dobré pozice Rous, který pěknou střelou na přední tyč rozvnil síť Losiné potřetí. Losiná si ve zbytku poločasu vypracovala několik velmi dobrý příležitostí ke snížení, ale gól nevstřelila.

Druhý poločas se spíše dohrával

V druhé půlce domácí trochu polevili, čehož okamžitě využil soupeř. V 61. minutě prošel z levé strany hostující Tobrman, udělal chytře kličku gólmanovi a krásnou přihrávkou před odkrytou bránu našel Šindeláře, který už měl jednoduchou úlohu a míč doklepl do branky. V druhé půlce hráči trošku více přitvrdili a sudí neváhal udělit několik žlutých karet. V 79. minutě se provinil faulem hostující Šindelář a zřejmě zapomněl, že už jednu žlutou kartu na kontě má. V 82. minutě oslabené hosty definitivně potopil Krásný, který svou druhou brankou v utkání zvýšil vedení domácího týmu na 4-1. Blovice zaslouženě vyhrály a posunuly se na 4. příčku, zatímco hosté klesli na 11. pozici.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Výsledek asi hovoří za vše, soupeř byl jasně lepší a po zásluze zápas vyhrál. Blovice nás po většinu zápasu přehrávaly a vytvořily si daleko více šancí než my. I my jsme si vypracovali několik dobrých šancí ke skórování, ale bohužel jsme je již v několikátém zápase po sobě neproměnili.



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Houdek [-] , A. Zdvořáček [-] , V. Šeba [-] , J. Parouz [-] , M. Heřman [-] (54. M. Štětina [-] ) - R. Rous [-] , D. Tříska [-] (76. J. Diviš [-] ) - L. Krásný [-] , J. Rous [-] , J. Vokurka [-] (61. J. Blaha [-] ) -

TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - P. Novotný [-] , M. Gavora [-] , M. Šindelář [-] (67. R. Spörl [-] ) , O. Tic [-] , M. Bajer [-] , V. Tobrman [-] (67. D. Matulka [-] ) , L. Šindelář [-] , P. Tančouz [-] (46. T. Albl [-] ) , V. Hajšman [-] (87. T. Fořt [-] ) , M. Pešek [-]

ŽK: 45. V. Šeba , 48. J. Parouz , 73. J. Rous - 25. M. Pešek , 38. L. Šindelář , 52. O. Tic , 73. P. Novotný , 85. V. Hajšman . ČK: 79. L. Šindelář .
Hráči zápasu: L. Krásný .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Orlík Vladimír - HUDÁK Ján (N), ZELIŃSKI Krzysztof (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Karel Veselka
Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra domácích, na domácím hřišti jsou Blovice silné.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích