4:4
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice si vezou z Hrádku bod


Branky


31. J. Kutil , 38. Š. Fremund , 45. F. Prokopius , 57. R. Kočí (p.) - 6. R. Rous , 65. R. Rous , 75. J. Parouz , 86. L. Krásný
17

Hrádek se nám svém hřišti představil proti Blovicím a diváci měli na co koukat. Hosty poslal v 6. minutě do vedení Rous. Pro domácí tým bylo ještě hůř, když ve 21. minutě po tvrdém zákroku dostal obránce Gajdečka červenou kartu. Oslabený Hrádek i tak dokázal utkání 4 góly otočit! Nicméně po přestávce došly domácím síly a hosté třemi góly zápas vyrovnali. Divoký výsledek 4-4 vydržel až do konce zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes brzkou červenou kartu domácí vstřelili 3 góly

Domácí nezachytili začátek utkání a v 6. minutě inkasovali, když jeden z domácích hráčů nešťastně tečoval střelu Rouse. Hrádek se snažil bleskově srovnat, držel míč na svých kopačkách a vypracoval si několik šancí. Nicméně byli to znovu hosté, kdo mohl vedení navýšit. Po pěkné střele jednoho z hráčů Blovic zazvonilo břevno. Ve 21. minutě si hostující Krásný chytře předkopl míč a nebezpečně pronikal po lajně, domácí Gajdečka zatáhl za záchrannou brzdu a protihráče fauloval, rozhodčí neváhal a vytáhl červenou kartu. Oslabení domácí nesložili zbraně a soupeře přehrávali i přes početní nevýhodu. V 31. minutě se objevil v dobré pozici Kutil a srovnal na 1-1. Domácím vycházeli brejky a v 38. minutě vstřelil gól na 2-1 Fremund. Euforii dokonal v 45. minutě Prokopius, po jehož brance to bylo už 3-1.

Hrádku odešly síly

Oslabení domácí pokračovali ve velmi dobrém výkonu i po přestávce. V 57. minutě rozhodčí přisoudil Hrádku penaltu a tu bezpečně proměnil Kočí, 4-1. Od 60. minuty bylo na domácích hráčích vidět, že jim docházejí síly. Hosté toho okamžitě využili a v 65. minutě přidal svou druhou branku v utkání Rous. O 10 minut později už to bylo jen o jednu branku, když se prosadil hostující Parouz. V 86. minutě se k míči dostal Krásný a pěkným gólem vyrovnal na 4-4. Poslední minuty se hlavně bojovalo a na domácích bylo znát, že už chtějí výsledek za každou cenu udržet, což se jim i podařilo. Utkání skončilo 4-4.



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Určitě jsme z dnešního utkání zklamaní. Utkání hodně ovlivnila červená karta ve 21. minutě, ale přesto, že jsme hráli po zbytek zápasu v 10 lidech, tak jsme si dokázali vypracovat vedení 4-1. Bohužel ve druhé půlce nám došly síly a soupeř toho v posledních 25 minutách využil. Ve výsledku je remíza za předvedený výkon asi spravedlivá, ale samozřejmě nás mrzí, že jsme třígólové vedení nedokázali udržet.




Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - L. Šoural [-] , Š. Fremund [-] , A. Štěpán [-] , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] , J. Brabec [-] , T. Linhart [-] , R. Holeček [-] (80. J. Pojar [-] ) , F. Prokopius [-] (70. F. Mareš [-] ) , Š. Gajdečka [-]

TJ Sokol Blovice
T. Beneš [-] - M. Houdek [-] , V. Šeba [-] , M. Heřman [-] , J. Parouz [-] - R. Rous [-] , D. Tříska [-] - L. Krásný [-] , J. Rous [-] , J. Blaha [-] - Š. Merhaut [-]

ŽK: 9. J. Brabec , 54. R. Kočí , 67. A. Štěpán , 80. L. Šoural - 62. J. Rous , 70. J. Blaha , 86. L. Krásný , 90. V. Šeba . ČK: 21. Š. Gajdečka .
Hráči zápasu: J. Brabec - R. Rous .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Orlík Vladimír - ŠKARDA Jiří, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Radim Šiška
Tip experta: výhra hostů

Blovice už konečně musí zabrat a ukázat, že mají dobrý tým nejen na papíře, proti Hrádku jim věřím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích