1:1
(0:0)
60. J. Vlk
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2022 18:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice si s Kralovicemi rozdělily body rovným dílem


Branky


81. P. Grambal - 60. J. Vlk
14

Kralovice přijely do Křimic jako 4. tým minulé sezóny, který měl blízko i k postupu do krajského přeboru. Papírovým favoritem tedy byli sice hosté, ale Křimice v minulé sezóně s Kralovicemi neprohrály a tuto statistiku si chtěly přenést i do nové sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný bezbrankový poločas

Křimice si byly vědomi kvality týmu z Kralovic a ze začátku hrály spíše ze zabezpečené obrany. Během prvního poločasu si domácí uvědomili, že by mohli hrát s Kralovicemi vyrovanou a otevřenou partii. Tak se také stalo a Křimice si vytvořily dvě stoprocentní šance. Žádná z nich ale v síti neskončila. Kralovice hrozily spíše ze standardních situací, ale ani v jejich případě se nepodařilo překonat brankáře soupeře. V prvních 45 minutách tak gól k vidění nebyl.

Domácí zachraňovali bod až v závěru

Na gól se čekalo přesně hodinu. Po rozehraném rohu si vzal Jakub Kulhánek a z druhého doteku naservíroval míč před praáznou bránu Jakubu Vlkovi. Nacvičenou akcí se tak hosté dostali v Křimicích do vedení. V 81. minutě kopali domácí roh z levé strany. Centr Jakuba Szedmáka propadl až k Pavlu Grambalovi, který si míč zpracoval a střelou slabší levou nohou překonal gólmana . Nepříliš povedenou střelou tak vrátil zápasu remízový stav. Kralovice se v tomto zápase mohly znovu spolehnout na svého brankáře Jaroslava Bodurku, kterému mohou děkovat, že jedou z Křimic alespoň s bodem.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Před zápasem bychom bod s Kralovicemi určitě brali. Bohužel s ohledem na průběh utkání, kdy v poli byl zápas vyrovnaný, ale více gólových příležitostí jsme si dokázali vytvořit my, nás mrzí, že ty body nebyly nakonec tři. Musím pochválit náš tým, hráli jsme týmově, trpělivě a zodpovědně. Velice dobře nám zahrála obrana v čele s našimi stopery Michalem Pincem a Pavlem Grambalem. Soupeři z Kralovic přeji, aby se jim v sezóně dařilo. Hrají fotbalově, důrazně, ale vždy férově a bez záludností. Přál bych si více takových týmu v A. třídě.

TJ Sokol Kralovice
David Běláč, hráč: Soupeř na nás nastoupil s tím, že bude bránit. Nakonec z toho vyšel vyrovnaný zápas, kdy měly Křimice dokonce více šancí a myslím, že jsme měli ke konci i štěstí, že to skončilo 1:1.



Sestavy


FC Křimice
J. Moravec [-] - P. Havlíček [-] , P. Grambal [-] , J. Šváb [-] , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] , L. Čejka [-] , M. Pinc [-] , V. Sýkora [-] , V. Kuneš [-] (61. T. Pata [-] ) , J. Dytrt [-] (74. P. Beneš [-] )

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Pánek [-] (83. T. Běhounek [-] ) , J. Kulhánek [-] , J. Lavička [-] , M. Řenč [-] , O. Hurt [-] (74. P. Koča [-] ) , O. Berbr [-] , T. Kříž [-] , L. Sládek [-] , M. Kůsa [-] , J. Vlk [-]

ŽK: 29. J. Šváb , 90. T. Čechura - 88. J. Lavička .
Hráči zápasu: P. Grambal - J. Vlk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Liškutín Antonín - NESVADBA Karel, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Tomáš Čechura
Tip experta: výhra hostů

Kralovice sehrály dobré utkání v MOL Cupu s Klatovy. Budou rozehranější a sebevědomější. Křimice odehrály jen jedno přátelské utkání a bude ještě chvíli trvat než si vše sedne…

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích