4:1
(1:1)
16. R. Kába
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice nedaly Svéradicím šanci


Branky


37. O. Šabek , 48. J. Boček , 53. O. Šabek , 77. F. Marc - 16. R. Kába
17

Horažďovice se v 5. kole představily na svém hřišti proti Svéradicím. Hosté začali zápas lépe a v 16. minutě je poslal do vedení Kába. Domácí ještě do konce poločasu srovnali po brance Šabka. V druhém poločase Horažďovice dominovaly a soupeře sestřelily třemi góly. Domácí tak potvrdili formu a vyhráli v třetím zápase po sobě, což je posunulo na druhé místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nerozhodně

Hosté vstoupili do prvního poločasu daleko svižněji než soupeř a od úvodního hvizdu byli lepším týmem. Fotbalistům Horažďovic se nedařilo dostupovat hráče soupeře, což vyústilo i v úvodní gól zápasu. V 16. minutě obdržel dobrý míč Kába a poslal hosty do vedení. Ve 22. minutě viděl za tvrdý zákrok na protihráče žlutou kartu domácí Kodýdek. Domácí tým se po inkasovaném gólu zvedl a jeho výkon šel nahoru. Nicméně byli to stále hosté, kdo byl v zápase lepším mužstvem. Hra se postupem času vyrovnala, hosté zahrozili z několika šancí, ale druhou branku nepřidali. V 37. minutě se objevil v dobré pozici Šabek a pěknou střelou vyrovnal na 1-1.

V druhém poločase dominovali domácí

Druhý poločas měl odlišný průběh. Domácí si v kabině pravděpodobně něco řekli a na jejich výkonu to bylo ihned znát. Od prvních minut druhé půlky domácí hráči ovládali hru, dobře kombinovali a jednoduše si vytvářeli šance. Ve 48. minutě obdržel balón Boček a přesným zakončením nedal brankáři hostů šanci. V 53. minutě přidal svou druhou branku v zápase Šabek a bylo to už 3-1. Svéradicím jakoby došly síly a nedokázaly na vývoj utkání reagovat. Celý druhý poločas se hrálo prakticky na polovině hostujícího týmu. V 77. minutě zvýšil na 4-1 Marc. Domácí už hostům nedovolili utkání zdramatizovat a v klidu si dokráčeli pro tři body. 



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: V 5. kole jsme doma přivítali mužstvo ze sousedních Svéradic. Jednalo se tedy o derby, na které i přes chladné a deštivé počasí přišla slušná návštěva. My jsme byli odhodláni do utkání vstoupit aktivně a od začátku se snažit dostat soupeře pod tlak. Opak byl však realitou, do zápasu jsme vstoupili vlažně, málo jsme běhali, všude byli druzí a Svéradice nás přehrávali, což po zásluze vyústilo v 1. gól zápasu, samozřejmě do naší sítě. I když se hra postupně během 1. poločasu vyrovnávala a nám se podařilo vyrovnat, musíme uznat, že mužstvo Svéradic bylo 1. poločas lepším týmem. Po hlasitějším projevu našeho trenéra o přestávce do 2. poločasu nastoupil úplně jiný tým. Hostům po přestávce možná trochu došly síly, ale najednou jsme hru ovládali, prakticky se hrálo pořád na polovině Svéradic a náš tlak jsme proměnili ve 3 vstřelené góly do sítě hostů. Zápas jsme tak dovedli do vítězného konce a v tabulce se posunuli na pěkné 2. místo.

FK Svéradice
Martin Heimlich, asistent trenéra: K zápasu do Horažďovic už jsme odjížděli s novým trenérem a plni očekávání. Vstup do utkání se nám povedl a vedli jsme 1-0. Bohužel to ale bylo z naší strany v tomto utkání vše. Domácím se ještě do poločasu podařilo vyrovnat a ve druhém už byli domácí po všech stránkách lepší a zaslouženě přidali 3 góly, kde u dvou jsme jim to naším laxním bráněním hóóódně usnadnili. Já se zranil už na začátku utkání a ve 20. minutě jsem musel střídat a bohužel ve druhém poločase se zranili další 3 hráči včetně brankáře Soukupa. Nezbývá než doufat, že se dáme do příští neděle, kdy nás čeká další derby s Pačejovem, dohromady a přidáme další 3 body do tabulky.



Sestavy


FK Horažďovice
J. Forman [-] - T. Jůda [-] , J. Janouškovec [-] (84. J. Karásek [-] ) , J. Šimsa [-] (75. J. Pivnička [-] ) , J. Boček [-] , M. Mlnařík [-] (46. J. Pavlík [-] ) , A. Rojt [-] , O. Šabek [-] , A. Faltys [-] , J. Kodýdek [-] (75. F. Marc [-] ) , M. Šedivý [-] (84. P. Pavelec [-] )

FK Svéradice
K. Soukup [-] (62. D. Pánek [-] ) - E. Bouše [-] (55. L. Bůžek [-] ) , R. Kába [-] , J. Makovec [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , P. Chládek [-] , F. Machovský [-] , M. Heimlich [-] (22. J. Netušil [-] ) , V. Beránek [-] , V. Brůha [-]

ŽK: 22. J. Kodýdek , 47. M. Šedivý , 61. T. Jůda - 72. V. Brůha .
Hráči zápasu: T. Jůda , O. Šabek .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: HOŠEK Jaroslav - STACH Vladislav, MOLNÁR Ludovít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Radim Šiška
Tip experta: výhra domácích

Přestože Svéradice mají ve svém středu několik výborných hráčů, tak to na domácí stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza