5:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2022 18:00

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín sesadil Lhotu ze čtvrtého fleku


Branky


18. M. Trojovský , 29. D. Voves , 43. M. Štefl , 55. M. Štefl , 59. M. Štefl (p.) - 67. O. Kotrnoch
21

Lhota se po týdnu vrátila na umělku, tentokrát na petřínskou, kde jí vyzvalo místní béčko. Tomu se na tomto povrchu daří, deklasoval zde například Nepomuk vysokým rozdílem a podobně tomu bylo i se Lhotou. Ta si sice minulý týden poradila na umělce s Černicemi, ale tentokrát táhla za kratší konec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvním gólovým zápisem se uvedl domácí stoper Martin Trojovský, jenž poslal Petřín do vedení v 18. minutě zápasu. Po půl hodině hry se prosadil další obránce Petřína Dominik Voves. Lhota byla po inkasované brance pomalejší, ztrácela tempo zápasu a do vážnějších šancí se dostávala hrozně těžce. Zároveň šance ale nedokázala dotáhnout do zdárného konce. Nevycházely tentokrát ani standardky a před přestávkou přišla další rána, když vedení na 3:0 navýšil Matěj Štefl.

 

Petřín chtěl po výměně rychle rozhodnout a neponechat nic náhodě. Na malé umělce je totiž vedení 3:0 mnohdy málo a tak za to vzal aktivní Matěj Štefl. Ten po deseti minutách hry druhého poločasu vsítil čtvrtý gól svého týmu a o pár minut později mu kapitán Škarda přenechal zahrávání pokutového kopu, aby zkompletoval hattrick - a pravděpodobně před dokopnou přispěl ještě něco do týmové kasy. Lhota korigovala pouze gólem Ondřeje Kotrnocha, jenž upravil skóre zápasu na konečných 5:1.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jan Pleticha, trenér: Zápas se Lhotou měl od začátku vysoké tempo. Na obou stranách bylo vidět, že chce každý jít do zimní přestávky s výhrou. My jsme ale byli přece jenom nebezpečnější a po dvou neproměněných tutovkách jsme šli do vedení a to nás ještě víc nabudilo a zaslouženě jsme vyhráli tímto výsledkem. Konečně jsme k dobrým výkonům přidali i góly. Tímhle výsledkem a hlavně předvedenou hrou jsme nechali zapomenout na několik výpadků, které jsme během podzimu měli.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér:



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
M. Pejřimovský [-] - P. Škarda [-] , J. Tětek [-] (46. L. Maxa [-] ) , M. Trojovský [-] , D. Voves [-] (63. M. Brož [-] ) , M. Jandoš [-] (63. J. Zíma [-] ) , A. Rada [-] , M. Vanc [-] , M. Štefl [-] , J. Veselý [-] , J. Šulc [-]

TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - T. Diviš [-] (57. M. Šindelka [-] ) , P. Suda [-] , J. Šroubek [-] , J. Kohout [-] , M. Kouřil [-] - J. Jaroušek [-] , Z. Černý [-] , V. Sulek [-] (57. V. Suda [-] ) - O. Kotrnoch [-] (68. M. Kotrch [-] ) , M. Švehla [-] (68. J. Eliášek [-] )

ŽK: 34. O. Kotrnoch , 58. M. Švehla , 69. J. Šroubek , 82. Z. Černý .
Hráči zápasu: M. Štefl , M. Jandoš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KRŮS František - LAPÁK Zdeněk, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 12:29
Jakub Volák

Expert: Daniel Kořenek
Tip experta: výhra domácích

Zápas, ve kterém by mohly padat góly. Oba týmy dají minimálně 2, z toho Lhota využije standardku. Nakonec ale vyhraje Petřín.

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 09:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 07:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 04:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 22:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 08:00

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích