4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 10:30

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota je na svém hřišti zatím stoprocentní, tentokrát vyprovodila Staňkov


Branky


27. V. Sulek , 45. O. Hrdina (vl.) , 55. O. Kotrnoch , 69. O. Kotrnoch - 52. D. Drudík
32

Lhota má zatím výkony jak na houpačce. Venku velký špatný, doma celkem dobrý. A tentokrát to opět potvrdila, když na domácím hřišti vyzrála na hosty ze Staňkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branky zápasu se dočkali domácí fanoušci v sedmadvacáté minutě, kdy střílený přímý kop prošel tečován skrz zeď, k míči se dostal Fikrle, ale jeho pokus ještě brankář vytěsnil. Druhý dorážející, Václav Sulek, ale už mířil přesněji. Do poločasové přestávky se pak měnilo skóre zápasu ještě jednou, a to dost nešťastně. Rohový kop domácího mužstva nedokázal hlavičkující Ondřej Hrdina ze Staňkova odklidit nikam jinam, než do vlastní sítě a do kabin tak s týmem odcházel se smutným výrazem.

 

Po výměně stran se hosté do svého soupeře zakousli a po pěkné kombinaci přes pravou stranu si vymodlili rohový kop. Centr domácí brankář podskočil, od tyče se míč odrazil před bránu a dorážející Denis Drudík uklízel do odkryté brány. Ovšem koho tatobranka nakopla byli spíše domácí fotbalisté. Už o tři minuty později si totiž dvou brankové vedení vzal zpět, když se Staňkov přes dvě minuty v kuse nedokázal zbavit míče z okolí svého pokutového území a po několika odrazech si jej našel Ondřej Kotrnoch, který prudce zavěsil. A když stejný hráč v 69. minutě navýšil už na 4:1, poté, co hosté ztratili míč při nepřesné rozehrávce na prostředku hřiště, bylo hotovo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Tři body jsou pro nás důležité, protože se nenacházíme zrovna v nejlepším rozpoložení. Nedaří se nám herně a i s bojovností to není úplně top. Po Rapidu jsme se v obojím o něco zlepšili, ale pořád je to daleko k ideálu. Myslím, že jsme měli celý zápas pod kontrolou a vyhráli jsme zaslouženě. Vyzdvihl bych Davida Fikerleho, který nastoupil po dlouhé době a moc příjemně mi překvapil. Důrazný a nepříjemný v osobních soubojích.

FK Staňkov
Vojtěch Mifek, trenér: Bohužel nám opět chybělo pár hráčů a třeba do brány jsme museli vyslat šestnáctiletého klučinu. Ten ale až na jedinou malou chybku předvedl dobrý výkon. V zápase jsme doplatili na své vlastní chyby, když jsme v podstatě soupeři darovali 3 branky. A když už dáme gól, na který se neskutečně nadřeme, tak nás to nenakopne, ale spíš usadí do nějakého ustrašeného módu. Myslel jsem si, po snížení, že by to mohlo dopadnout lépe. Bohužel, jak říkám, rozhodly naše chyby.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - J. Šroubek [-] , D. Fikerle [-] , V. Suda [-] - Z. Černý [-] (79. M. Varga [-] ) , V. Sulek [-] (66. J. Eliášek [-] ) , O. Kotrnoch [-] (86. T. Diviš [-] ) , P. Suda [-] , J. Jaroušek [-] - A. Vlček [-] , M. Švehla [-]

FK Staňkov
D. Pokorný [-] - A. Kolros [-] (77. T. Kucharič [-] ) , F. Dolejš [-] , N. Arrammach [-] (77. V. Bláha [-] ) , J. Kubina [-] , T. Pitipáč [-] (66. T. Kopecký [-] ) , O. Hrdina [-] (66. M. Kastl [-] ) , J. Vrba [-] , J. Šimůnek [-] , D. Drudík [-] , M. Liška [-]

ŽK: 86. O. Kotrnoch - 39. D. Drudík , 82. J. Vrba , 82. J. Šimůnek .
Hráči zápasu: D. Fikerle .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: MIČAN Jan - KŘÍŽ Lukáš, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jan Pleticha
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích. Mají zkušenější tým a doma Staňkov porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích