3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy porazily silné Horažďovice a jsou první


Branky


35. V. Kaas , 61. J. Duchek , 79. J. Duchek - 17. J. Šimsa
14

Měcholupy si v posledním kole podzimní části poradily se silnými Horažďovicemi. Úvod zápasu patřil hostujícímu týmu a v 17. minutě otevřel skóre zápasu Šimsa. Domácí poté zlepšili výkon a ještě do konce prvního poločasu vyrovnali, když se trefil Kaas. Po přestávce Měcholupy pokračovaly v aktivitě a po dvou brankách Duchka zvítězily 3-1, což je posunulo na první místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Úvod prvního poločasu patřil hostujícímu týmu, který prvních 15 minut držel domácí pod tlakem a vypracoval si několik šancí. Fotbalisté Horažďovic se prezentovali dobrým pohybem a jejich okamžité napadání působilo hráčům Měcholup velké problémy. Hosté aktivitu zužitkovali v 17. minutě. Šimsa rozehrával přímý volný kop ze strany, prudký centr proletěl okolo dvou hráčů, kteří ho chtěli tečovat, s tím asi počítal i brankář domácích, ale ani jeden z hráčů ho netrefil, a tak skončil balón rovnou v brance. Měcholupy inkasovaný gól probral a hru postupem času vyrovnaly. Ve 35. minutě obdržel míč ve velkém vápně Kaas a přesnou přízemní střelou upravil skóre zápasu na 1-1. 

Jan Duchek rozhodl dvěma góly

Po přestávce už to byli domácí, kteří hýřili větší aktivitou a herní převaha byla na jejich straně. V 61. minutě domácí Jandečka přihrál krásně do běhu Duchkovi a ten tváří v tvář brankáři vstřelil druhou branku Měcholup. Hostující tým, oslabený o několik klíčových hráčů, už nehrál tak dobře jako v první půlce a v druhém poločase si nedokázal vytvořit téměř žádnou vyloženou šanci. V 79. minutě utekl domácí Valečka po pravé straně, přihrávkou našel Jandečku, který míč ještě chytře posunul za sebe, kde balón uklízel do prazdné branky Duchek. Měcholupy porazily silné Horažďovice 3-1 a díky zaváhání Dobřan se posunuly na první místo v soutěži. 



Ohlasy k zápasu


TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Prvních 20 minut jsme nechali hrát soupeře, který se prezentoval aktivním napadáním a po zásluze šel v 17. minutě do vedení. Inkasovaná branka nás probrala a ještě v prvním poločase se nám podařilo vyrovnat. Myslím si, že po přestávce už jsme měli zápas pod kontrolou a díky dvěma pěkným akcím jsme se dostali do vedení 3-1. Navíc jsme soupeře do žádné další vyložené šance nepustili a zbytek utkání jsme si pohlídali.

FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: V posledním kole podzimní části soutěže jsme zavítali do Měcholup. Domácí, jakožto 2. tým tabulky, byl před zápasem určitě favoritem, my ve velmi zdecimovaném stavu, jsme chtěli překvapit a odvézt z Měcholup nějaký bod. I přes četné absence (Jůda, Šedivý, Kodýdek, Pivnička, Lojík, Boček) jsme poskládali velmi kvalitní tým, který se chtěl porvat o úspěch. Od začátku utkání jsme byli na hřišti velmi aktivní a první čtvrthodinu jsme domácí nepouštěli ze svojí poloviny. Odměnou za dobré napadání a dobrý pohyb nám bylo vedení, když se v 17. minutě trefil poprvé v životě Jarda Šimsa. Ve zbytku poločasu jsme se snažili hrát pořád stejně, nicméně hra se postupně vyrovnávala a 10 minut před přestávkou se domácím podařilo srovnat skóre. V 2. poločase se domácí zlepšili, my se také snažili, ale nutno říct, že tomu chyběla trochu zkušenost v našich řadách, a tak se domácím nakonec podařilo dovést utkání do vítězného konce, když vyhráli 3:1. Náše mužstvo je ale třeba pochválit, určitě se nemá za co stydět. To samé by se dalo říct o celém podzimu, určitě nejsme zklamaní a doufáme, že to po zimní přípravě bude ještě lepší.



Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - S. Bečka [-] (83. Z. Hybšman [-] ) , F. Zelenka [-] , T. Jandečka [-] (89. K. Kovařík [-] ) , V. Kaas [-] , D. Bálek [-] , J. Duchek [-] , O. Novotný [-] , K. Veselka [-] , J. Kadlec ml. [-] , V. Čížek [-] (72. J. Valečka [-] )

FK Horažďovice
J. Forman [-] - O. Šabek [-] (72. Z. Krotkovský [-] ) , P. Pavelec [-] , F. Marc [-] (78. P. Klečka [-] ) , J. Reindl [-] , J. Šimsa [-] (68. M. Šašek [-] ) , J. Janouškovec [-] , A. Rojt [-] , M. Mlnařík [-] , J. Karásek [-] , A. Faltys [-]

ŽK: 65. J. Kadlec ml. , 68. J. Duchek , 69. D. Bálek - 68. F. Marc .
Hráči zápasu: J. Duchek , V. Kaas .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Orlík Vladimír - BERNARD Filip, JAVORSKÝ Jonáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 10:10
Jan Keňo

Expert: Jan Keňo
Tip experta: remíza

Oba týmy mají kvalitu, nabízí se remíza.

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 08:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 13:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:44

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích