6:1
(2:0)
70. Z. Kotáb (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 16:00

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy přejely Štěnovice


Branky


23. O. Mareš , 25. J. Fiala , 55. M. Marek , 60. O. Mareš , 63. J. Fiala , 89. L. Urs - 70. Z. Kotáb (vl.)
17

Klatovy se představily doma proti Štěnovicím a diváci se od úvodních minut měli na co koukat. Domácí měli od začátku převahu a první poločas vyhráli 2-0. Po přestávce Klatovy rozjely gólostroj a přidaly soupeři další tři branky. Hostům se v 70. minutě aspoň podařilo snížit, ale v úplném závěru přidal šestou branku domácích Urs.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jasně lepší

Domácí začali velmi aktivně a od začátku zápasu se prezentovali dobrou kombinační hrou. Ve 20. minutě viděl žlutou kartu domácí brankář Herman a do konce zápasu si už musel dávat pozor, aby nepřišlo další napomenutí. Ve 23. minutě se po pěkné přihrávce objevil v dobré pozici domácí Mareš a přesným zakončením poslal Klatovy do vedení. Již o dvě minuty později ho napadobil jeho spoluhráč Fiala a zvýšil vedení domácích na 2-0. Hosté se vůbec nedostávali do zápasu a jen stěží si vytvářeli šance. Domácí udávali tempo zápasu a po pěkných kombinací si vytvořili několik dalších tutovek, v zakončení však selhali. Klatovy další branky nepřidaly, a tak první poločas skončil 2-0.

Po přestávce přidaly Klatovy další 4 góly

Ani v druhém poločase se obraz hry nezměnil. Domácí pokračovali v kombinační hře, která dělala hostům velké problémy. Naneštěstí pro Štěnovice, domácí začali v druhé půlce proměňovat šance. V 55. minutě se v dobré pozici ocitl Marek a nabídnutou šancí nepohrdl, 3-0. V 60. minutě už to bylo 4-0, když svou druhou branku v utkání přidal Mareš. Domácí se vyznačovali výborným pohybem s míčem i bez a jen díky několika fantastickým zákrokům hostujícího gólmana Víta to nebylo o více gólů. V 63. minutě byl však i hostující brankář krátký na pokus Fialy, jenž skončil gólem, 5-0. V 70. minutě se Štěnovice dočkaly aspoň snížení, když si domácí Kotáb nešťastně srazil míč do vlastní branky. V 89. minutě přidal šestou branku Klatov Urs a definitivně potvrdil vysoké vítězství domácího týmu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Štěnovice
Václav Stuchl, brankář: V pátém kole soutěže jsme zavítali do Klatov, kde jsme nastoupili proti místní rezervě na umělé trávě a za neustálého deště. Bohužel nám z mnoha různých důvodů chybělo několik hráčů základní sestavy. Domácí byli naopak posíleni o náhradníky z A týmu. Od úvodních minut to byli právě domácí, kteří udávali tempo zápasu a vytvářeli si spoustu nebezpečných situací. A tak jsme byli rádi, když poločas skončil jen 2:0. Ani v druhém poločase se obraz hry nezměnil a kombinace domácích nám dělaly velké problémy, a jen díky výkonu Zdeňka Víta v brance jsme si neodvezli větší debakl. Naše mužstvo bohužel nebylo schopné kombinačně domácí nějak překvapit, ti byli na malé umělce hodně pohybliví a včasným dostupováním nás vůbec nepustili do hry. Herně jsme venku tedy opět propadli, za týden nás doma čekají Blovice, tak se opět musíme pokusit urvat doma body.



Sestavy


SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - O. Mareš [-] (69. L. Korpa [-] ) , J. Fiala [-] , M. Hoang [-] , Š. Tomaka [-] , J. Pretzelmayer [-] (46. J. Potužník [-] ) , M. Marek [-] , J. Kolerus [-] , T. Daněk [-] , D. Berka [-] (46. J. Potužník [-] ) , Z. Kotáb [-] (46. L. Urs [-] )

TJ Sokol Štěnovice
Z. Vít [-] - L. Kohút [-] (61. D. Fictum [-] ) , O. Kopecký [-] , T. Fink [-] , M. Matoušek [-] , P. Volf [-] , P. Kopecký [-] , J. Jůza [-] , P. Lodl [-] , F. Kobza [-] , M. Fabián [-] (63. T. Hucl [-] )

ŽK: 20. J. Herman .
Hráči zápasu: O. Mareš , M. Marek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - FRGAL Lukáš, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Radim Šiška
Tip experta: výhra domácích

Každý jiný výsledek by byl velkým překvapením.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích