5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 10:15

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov smázl Pačejov 5 góly


Branky


16

Chotěšov si napravil reputaci a v druhém kole jednoznačně přejel hosty z Pačejova. Domácí tým předvedl v prvním poločase výborný výkon a po zásluze vstřelil tři branky. V druhé půlce domácí hráči přidali další dvě branky a v klidu si dokráčeli pro první tři body v sezóně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři rychlé góly domácího týmu

Domácí se ihned po úvodním hvizdu tlačili do šancí, dobře kombinovali a soupeře přehrávali ve všech aspektech hry. Odměnou jim byl rychlý gól, který v 8. minutě vstřelil Brabec. Chotěšov hýřil aktivitou a v útočné fázi byl velmi nebezpečný. Ve 27. minutě si míč našel Křen a krásným zakončením zvýšil vedení domácího týmu na 2-0. Domácí byli při chuti a všechno směřovalo k třetí brance, kterou o dvě minuty později přidal Multrus. Hosté nedokázali na rychlý vývoj zápasu reagovat a působili velmi pasivně, během prvního poločasu se jim ani jednou nepodařilo ohrozit soupeřovu branku. Chotěšov si ještě vytvořil několik slibných příležitostí, nicméně další branku v první půlce nepřidal.

Chotěšov kontroloval hru

Chotěšov si byl vědom pohodlného náskoku, a proto udělal do druhého poločasu tři změny v poli. Domácí tým kontroloval hru, pokračoval v dobré kombinační hře a soupeře do zápasu vůbec nepouštěl. Hosté se snažili o snižující gól, avšak jejich akce často končily ještě před pokutovým územím soupeře. V 66. minutě se k balónu dostal domácí Vítek a šancí nepohrdl, jeho pěkný pokus skončil v bráně Pačejova. Domácí nadále hráli týmově, vyměňovali si krátké přihrávky a stále se snažili o další góly. Pátá branka přišla v 72. minutě, kdy svůj druhý gól v zápase přidal Brabec a zvýšil vedení svého týmu už na 5-0. Domácí zápas už v klidu dohráli a získali první tři body v novém ročníku.  



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov
Jiří Multrus, trenér: Šli jsme do zápasu s tím, že musíme odčinit venkovní porážku v Horažďovicích a to se nám povedlo. Brzký gól na 1-0 nám pomohl se uklidnit. Drželi jsme balón a dobře jsme si vedli v útočné fázi, což vedlo k poločasovému výsledku 3-0. Soupeř ani jednou neohrozil naší branku. Do druhé půle jsme nastoupili s cílem navýšit skóre, ale zároveň udržet kvalitu hry a zbytečně se nepřetěžovat. Přidali jsme další dva góly a nakonec vyhráli 5-0. S celkovým týmovým výkonem jsme spokojeni, příští týden se budeme snažit výkon potvrdit a jít dál.




Sestavy


TJ Chotěšov
M. Vacek [-] - T. Vacek [-] , J. Hőnig [-] (76. V. Bednář [-] ) , J. Schamberger [-] , P. Malý [-] (46. P. Braun [-] ) - J. Jindřich [-] , D. Křen [-] (46. M. Brabec [-] ) , M. Vítek [-] , J. Zahoř [-] - J. Multrus [-] (46. P. Znášik [-] ) , J. Brabec [-]

TJ Sokol Pačejov
F. Sedláček [-] - M. Klásek [-] , J. Klásek [-] , A. Kolářík [-] , O. Štěpán [-] , V. Klásek [-] , J. Ticháček [-] , V. Srp [-] , T. Bláha [-] , M. Kubaň [-] , L. Šmrha [-] (68. V. Havlík [-] )

Hráči zápasu: J. Brabec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠNAJDR David - SCHNEIDER Josef, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Karel Kripner
Tip experta: výhra domácích

Chotěšov je další tým, který se bude prát o ty nejvyšší příčky a doma neponechá nic náhodě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích