Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:30

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy rozdrtily oslabené Klatovy


16

Měcholupy vyhrály i druhý zápas v řadě, ale utkání hodně ovlivnila skutečnost, že hosté přijeli pouze v 11 hráčích a během zápasu se jim 2 hráči zranili. Cca od 50. minuty hrály Klatovy v 9 hráčích, což se samozřejmě odrazilo na konečném výsledku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaha domácích

Začátek prvního poločasu byl ve znamení řady nepřesností na obou stranách. Oba týmy hrály velmi opatrně a nechtěly udělat chybu. Gólový půst ukončil až domácí Jandečka, který vsítil první gól zápasu po pěkné akci ze strany. Domácí zvýšili tlak a spálili několik dalších šancí, při kterých se vyznamenal hostující brankář Herman. Avšak v 31. minutě byl na střelu Jandečky krátký, a tak šli domácí do vedení 2-0. Měcholupy zcela ovládaly zápas a v 33. minutě přidal další branku Kaas, jenž se prosadil po centru hlavou. Nicméně je nutné říci, že velká převaha domácích byla také způsobena tím, že se hostujícímu celku zranil jeden hráč a tím pádem Klatovy dohrávaly zbytek poločasu v 10 lidech.

Klatovy hrály od 50. minuty v 9 lidech

Klatovy měly v zápase opravdu smůlu. Už tak oslabený tým přišel na začátku druhého poločasu o dalšího hráče a cca od 50. minuty hráli hosté v 9 lidech! Domácí této situace využili a rozjeli gólostroj. V 65. minutě se ve vápně soupeře dostal k míči Novotný a střelou k tyči upravil skóre na 4-0. Měcholupy přidaly v krátkém časovém rozmezí další branky. V 69. minutě dokončil hattrick Jandečka a o pět minut později to byl opět on, kdo dával gól na 6-0. V 83. minutě se prosadil Duchek a na konečných 8-0 zvýšil v 90. minutě Jan Kadlec ml. Dalším gólům v druhém poločase zabránil skvěle chytající Herman. V prvním domácím zápase Měcholupy zvítězily vysoko 8-0.



Ohlasy k zápasu


TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Začátek zápasu byl z naší strany trošku nervózní. Hodně nám pomohla první branka, která nás uklidnila. Od té doby jsme měli celý zápas pod kontrolou. Poté jsme si vypracovali řadu nebezpečných šancí a přidali jsme další branky. Druhý poločas už byl zcela v naší režii, samozřejmě i díky oslabení soupeře. Nicméně musím hostující tým pochválit, protože i když jim chyběli dva hráči a hráli v devíti, tak se nezatáhli a nesnažili se jen bránit.




Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - J. Valečka [-] (60. S. Bečka [-] ) , D. Bálek [-] , T. Jandečka [-] (80. Z. Zadražil [-] ) , O. Červený [-] , V. Kaas [-] , J. Duchek [-] , O. Novotný [-] , F. Zelenka [-] , J. Kadlec ml. [-] , K. Veselka [-]

SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - L. Urs [-] , B. Valeš [-] , O. Javorský [-] , Š. Tomaka [-] , T. Partyngl [-] , J. Pretzelmayer [-] , J. Kolerus [-] , O. Mareš [-] , Z. Kotáb [-] , L. Korpa [-]

ŽK: 13. B. Valeš .
Hráči zápasu: T. Jandečka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PAUR Roman - KANTA David (N), JÁNSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Karel Kripner
Tip experta: výhra domácích

Měcholupy budou patřit k jedním z adeptů na postup a doma potvrdí roli favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích