0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 16:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolešiny vyhrály ve Štěnovicích


Branky


2. P. Hodl , 29. P. Hodl
16

Domácí tým před týdnem prohrál v Dobřanech a do druhého zápasu rovněž nevstoupil ideálně. Hosté vedli od druhé minuty, kdy se po standardní situaci prosadil Hodl. V 29. minutě zvyšoval stejný hráč na 2-0. Bolešiny měly více ze hry po celý zápas a několikrát mohly gólový účet rozšířit, nicméně do konce utkání už gól nepadl, a tak skóre zůstalo stejné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili po standardních situací

Hosté zvládli úvod prvního poločasu na výbornou, když se hned v 2. minutě prosadil po dobře zahrané standardní situaci Hodl. Avšak Bolešiny po vedoucí brance trochu vypadly ze hry a praktikovaly hlavně nakopávané balóny, které úspěch neslavily. Domácí se snažili kombinovat, ale jejich akce byli hodně nepřesné a často končily už v samotném počátku. Během dalších 20 minut se na obou stranách odehrála řada nepřesností a předváděné hře chyběl náboj. V 29. minutě zahrávali hosté rohový kop a povedený centr si našel Hodl, který svou druhou brankou v utkání zvýšil vedení hostů na 2-0. Bolešiny druhá branka nakopla a vypracovaly si další nebezpečné šance z brejků, které ovšem neproměnily. 

V druhém poločase se hra vyrovnala

V druhém poločase se hra vyrovnala. Hosté si zkušeně hlídali výsledek a nepouštěli domácí tým do šancí. Když už si fotbalisté Štěnovic vypracovali nějaké šance, tak jejich snaha končila před velkým vápnem soupeře. V 73. minutě obdržel za ostřejší faul žlutou kartu hostující obránce Pitel. O 10 minut později už na hřišti bylo rudo. Domácí Sedláček velmi tvrdě sestřelil protihráče a rozhodčí vytáhl oprávněně červenou kartu. Situace měla dohru, jelikož atakovaný Pitel se rozhodl reagovat zpátky a do Sedláčka strčil. Sudímu nezbylo nic jiného než vyloučit i hostujícího obránce, protože ten už jednu žlutou kartu měl. Ke konci zápasu byli aktivnější domácí, kteří se dostali do několika zajímavých šancí, ale Bolešiny podržel brankář Simbartl. Vyhecovaný konec utkání už gól nepřinesl, a tak hosté získali 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěnovice
Václav Stuchl, hráč: Bohužel jsme nezachytili vstup do zápasu a hned po první standardní situaci jsme inkasovali. Naše hra byla hodně nepřesná a nebyli jsme schopni se dostat do šancí. A tak jsme po zásluze do poločasu inkasovali podruhé. Obraz hry se ani po poločase nezměnil, hosté si hlídali dvoubrankové vedení a naše snaha končila okolo velkého vápna hostí. Do šancí jsme se dostali až ke konci zápasu, ale pozorný hostující brankář nám nedovolil skórovat. Chybí nám klid na balónu a větší důraz okolo obou vápen. Z našeho týmu by si všichni měli sáhnout do svědomí a říct si, co tomu dáváme, snad už budou příští zápasy z naší strany lepší!

SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: První poločas jsme začali výborně, po druhé brance jsme měli ještě několik vyložených šancí, ale třetí gól jsme nepřidali. V druhém poločase jsme trochu zvolnili, ale furt jsme si výsledek hlídali. Myslím si, že jsme byli v utkání jasně lepším týmem. Soupeře jsme pustili do dvou nebezpečných šancí, ale v obou případech nás podržel gólman. Zaslouženě jsme si odvezli 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
Z. Vít [-] - . Koželuh [-] , M. Fabián [-] (75. L. Kohút [-] ) , P. Volf [-] , J. Nový [-] , T. Belan [-] (75. T. Fink [-] ) , J. Jůza [-] , M. Kokoška [-] , Z. Švec [-] (32. M. Matoušek [-] ) , L. Sedláček [-] , J. Tomašek [-] (75. T. Hucl [-] )

SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - J. Pitel [-] , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] , Š. Bauer [-] , P. Hodl [-] (46. D. Kuchárik [-] ) , J. Pitel [-] , T. Stupka [-] , P. Vizinger [-] (70. P. Bošek [-] ) , J. Brtník [-] , D. Kaiser [-]

ŽK: 47. L. Sedláček - 22. D. Kaiser , 73. J. Pitel . ČK: 81. L. Sedláček - 81. J. Pitel .
Hráči zápasu: P. Hodl .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: PAPIERNÍK Tomáš - SCHNEIDER Josef, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jan Keňo

Expert: Karel Kripner
Tip experta: výhra hostů

Jelikož jsme hráli první kolo proti domácím, myslím, že si tři body odvezou hosté.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů