M. Marek 16. (p.)
T. Partyngl 72.
2:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 16:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice si vezou 3 body z Klatov. V divokém utkání bylo k vidění 7 gólů


Branky


16. M. Marek (p.) , 72. T. Partyngl - 30. D. Tříska , 35. J. Rous , 49. J. Vokurka (p.) , 55. J. Vokurka , 69. J. Rous
14

V úvodním kole Klatovy přivítaly Blovice. Domácí se rychle ujali vedení, ale hostům se podařilo ještě do konce prvního poločasu zápas otočit. Druhá půlka už byla v režii Blovic, které přidaly další tři branky. Domácím se podařilo aspoň snížit, a tak zápas skončil výsledkem 2-5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blovice otočily nepříznivý vývoj

Hosté vlétli do zápasu ve vysokém tempu a od prvních minut domácím zatápěli, několik zajímavých šancí však gólem neskončilo, protože v bráně Klatov stál pozorný Herman, který tým několikrát podržel. Po prvotním tlaku se domácí oklepali a vrátili se do zápasu. V 16. minutě převzal balón Marek a krásnou kolmou přihrávkou našel Urse, kterého v pokutovém území fauloval hostující brankář. K penaltovému puntíku si stoupl Marek a nabídnutou šanci bez problémů proměnil. Blovice po inkasované brance ještě více zintenzivněly hru a v 30. minutě vstřelily vyrovnávající branku, když se z přímého kopu z pravé strany prosadil Tříska. O pět minut později se situace opakovala, hosté opět zahrávali přímý kop z pravé strany a tentokrát se prosadil Rous. První poločas tedy vyhráli hosté v poměru 2-1.

První dvacetiminutovka rozhodla

Uběhly 4 minuty z druhého poločasu a závar v pokutovém území domácích skončil nedovoleným zákrokem. Rozhodčí neváhal a odpískal penaltu, kterou bezpečně proměnil hostující útočník Vokurka. O necelých šest minut později to byl znovu on, kdo se po chybě domácí obrany dostal k míči a ani na podruhé se nemýlil. Klatovy byly více aktivní než v první půlce, vytvořily si několik nadějných příležitostí, které ovšem neproměnily. Naopak v 69. minutě navýšil gólový účet hostů Rous a bylo to už 1-5. V 72. minutě se po pěkné kolmé přihrávce Javorského prosadil domácí záložník Partyngl a upravil skóre na 2-5. Posledních 20 minut už se týmy k žádné vyložené šanci nedostaly, a tak skóre zůstalo stejné.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898 B
Tomáš Partyngl, hráč: Zápas jsme vůbec nezačali dobře. Hosté nás zatlačili hned od první minuty a vytvářeli si zajímavé šance, naštěstí je nedokázali proměnit, nutno podotknout, že nás podržel náš zkušený gólman Honza Herman. Po úvodním tlaku jsme se trochu oklepali a vybojovali penaltu, bohužel tlak Blovic po inkasovaném gólu pokračoval a skóre se jim povedlo otočit. Celkově se druhý poločas opět nevyvíjel podle našich představ, i když jsme si dokázali vytvořit více gólových příležitostí. Soupeř si však výsledek pohlídal a ještě dokázal přidat další dvě branky po chybách v naší obraně. První zápas nám opravdu nevyšel, soupeř zaslouženě vyhrál a my se z tohoto výsledku a předvedené hry musíme co nejrychleji vzpamatovat.




Sestavy


SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - M. Marek [-] , Š. Tomaka [-] , O. Mareš [-] , T. Partyngl [-] , L. Urs [-] , M. Barborka [-] , B. Valeš [-] , Z. Kotáb [-] (80. L. Korpa [-] ) , M. Boublík [-] , J. Pretzelmayer [-] (65. O. Javorský [-] )

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Houdek [-] , V. Šeba [-] (46. M. Štětina [-] ) , A. Zdvořáček [-] , J. Parouz [-] (63. Š. Merhaut [-] ) - D. Tříska [-] , M. Heřman [-] , R. Rous [-] - J. Vokurka [-] , J. Rous [-] (78. L. Skřivan [-] ) , J. Diviš [-] -

Hráči zápasu: J. Herman - D. Tříska .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Bureš Jiří - PETRŽELKA František, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Václav Stuchl
Tip experta: výhra hostů

Blovice se na jaře prezentovaly pohledným kombinačním fotbalem, a proto si myslím, že si všechny body odvezou domů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích