P. Eger 35.
1:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov je stále stoprocentní, tentokrát vyprášil Černice


Branky


35. P. Eger - 32. M. Lopata , 39. M. Lopata , 55. J. Kellner , 69. L. Kuhajda , 90. J. Vild
34

Chotíkov se dle předsezónních předpokladů stále nachází na špici krajského přeboru a svou velmi dobrou formu ukázal také v Černicích. Domácí se půl hodiny drželi bezbrankového stavu, pak to ale přišlo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku zápasu ve 32. minutě vsítil tradiční chotíkovský střelec Miroslav Lopata. Ten si totiž nejvýše naskočil na rohový kop a s následným zakončením z blízka neměl problém. Domácí však brzy srovnali a začínalo se od nuly. Vyrovnávací branku měl na svědomí Patrik Eger, jenž po chybě ve zpracování Buchty a vypíchnutí míče Peterkou, využil přihrávku svého spoluhráče. Jenže do poločasu se opět skóre měnilo a opět u toho byl Miroslav Lopata. Ten si ve vápně našel snadno Vildův centr, první hlavičku gólman vyrazil, napodruhé už se ale prosadil.

 

Osm minut po výměně stran si na přihrávku Kučery naběhl Jiří Kellner, jehož tečovaná střela zapadla do protipohybu brankáře do sítě černické brány. Domácí ještě chvíli osolávali dalším akcím Chotíkova a sami chtěli snížit, to se ovšem nedařilo. Definitivní zlomení domácího týmu přišlo v 69. minutě, když si Lukáš Kuhajda našel ve vápně centr z levé strany a pohotově zakončil vedle brankáře. Poslední tečku za pohodlným vítězstvím Chotíkova dal v poslední minutě zápasu Jan Vild.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: Po celý zápas jsme odolávali tlaku hostí. V první půli jsme neuhlídali dvě standartní situace a hosté nás potrestali. Škoda, že jsme nevyužili dvě sóla, aby jsme utkání zdramatizovali. Druhý poločas jsme dostali nešťastně tečovaný gól a tím se utkání rozhodlo.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Od začátku jsme drželi otěže zápasu jasně ve svých rukou. Bylo to prakticky na jednu branku a i přesto, že si Černice vytvořili občas šanci, tak tenhle výsledek je pro ně ještě dost milosrdný. My jsme v zápase velmi dobře a trpělivě kombinovali a náš výkon byl velmi koukatelný. Opět jsme byli nebezpeční i ze standardek, z toho mám taky velkou radost... Naše jízda tak pokračuje dál.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Gottwald [-] - M. Trnka [-] (80. V. Motlík [-] ) , E. Eger [-] , K. Fürbacher [-] - J. Pipaš [-] (70. T. Cihla [-] ) , J. Miletínský [-] (46. M. Mur [-] ) , K. Zeliński [-] , P. Eger [-] , O. Hlaváč [-] (62. V. Kotěšovec [-] ) , M. Seman [-] (46. J. Nedvěd [-] ) - J. Peterka [-]

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - J. Vlk [-] (74. P. Nový [-] ) , B. Buchta [-] , J. Kellner [-] , K. Klepal [-] , J. Vild [-] , L. Kuhajda [-] , M. Lopata [-] (76. R. Vomáčka [-] ) , D. Míka [-] , P. Kučera [-] (71. A. Cirok [-] ) , T. Denk [-]

ŽK: 14. E. Eger , 77. M. Mur .
Hráči zápasu: J. Kellner , L. Kuhajda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - ŠNAJDR David, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Martin Bastl
Tip experta: výhra hostů

Černice se výsledkově zvedají a Chotíkov má formu, ale přeci jenom bude na vítězné straně Chotíkov.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů