5:1
(3:0)
47. L. Leitl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 18:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nýrsku padaly branky i karty, hůře na tom byli hosté


Branky


16. P. Výtisk , 22. I. Varga , 45. I. Varga , 64. M. Bastl , 66. Z. Mašek - 47. L. Leitl
33

Druhý tým předchozího ročníku si doma poradil se Startem Tlumačov, kterého poslal domů s pětigólovým přídělem. K vidění bylo ale kromě šesti branek také 9 žlutých karet a 2 karty červené. Jak utkání probíhalo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy se v prvních minutách oťukávaly a první velikou šanci v 16. minutě proměnili až domácí. Bastl vyslal do úniku za obranu Petra Výtiska, ten se z úhlu nemýlil a poslal Nýrsko do vedení. A u jedné branky to neskončilo. Už o 6 minut později daleký nákop za sebe prodloužil Imrich Varga, míč převzal Bastl a efektivní patičkou vyslal prvně jmenovaného přímo do zakončení - 2:0.

 

Na hřišti se začalo přiostřovat a sudí už po půl hodině hry musel vytáhnout první žlutou kartu. Do přestávky to pak stihl zopakovat ještě jednou - obě karty byly pro hostující hráče, v obou případech za fauly. A aby měl Tlumačov v kabině o čem přemýšlet, tak se ve 45. minutě loučili s poločasem třetí obdrženou brankou, ze které se radoval Imrich Varga. Nutno dodat, že tato situace byla hodně na ofsajdové hraně, ale dle záznamů ze zápasu nýrský útočník stihl ještě v době přihrávky býti na úrovni obránce a vyběhnutého brankáře, se kterými se potkal na úrovni velkého vápna.

 

Druhé půle začala pro hosty nadějně, jelikož už ve 47. minutě se prosadil po centru do vápna z blízka Luděk Leitl. Jenže všem nadějím utnul tipec David Žák, který se v 55. minutě nechal po nebezpečném skluzu vyloučit a oslabil tak nakopnutý tlumačovský celek. Domácí hráči toho obratem využili a v 64., respektive 66. minutě dvakrát navyýšili skóre. V prvním případě vyslal do vápna centr Martin Bastl, na jehož výzvu nedosáhl ani jeden ze spoluhráčů, přesto míč skončil o tyč v síti. O chvilku později využili špatné rozehrávky hostů nýrští fotbalisté, kteří se na druhý pokus dostali do vápna a Zbyněk Mašek uklidil tvrdou střelou míč k zadní tyči.

 

Záhy se o nebezpečný faul před svým vápnem postaral domácí Jakub Pavlík, který již byl jednou trestaný. Hostující hráči volali po druhé žluté kartě, ale zatím marně. Té se dočkali až o pár minut později, když fauloval ve vápně nabíhajícího Leitla. Hosté se tak dočkali srovnání sil a zároveň možnosti snížit probíhající stav z penalty. Jenže k zahrávání penalty se postavil faulovaný Leitl a ten branku přestřelil. Definitivně tak pohřbil šance a naděje na lepší výsledek z tohoto zápasu. Později mohl za domácí zvýšit vedení Bastl nebo Varga, ale ani jeden z blízka neuspěl.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Martin Bastl, hráč: Velmi bojovný zápas který jsme po taktické stránce zvládli až na obdržený gól 2 minuty po poločase na jedničku. Padlo hodně gólů, bylo plno soubojů a lidi se bavili takže u nás panuje spokojenost.




Sestavy


FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - M. Bastl [-] (87. J. Taušek [-] ) , M. Brož [-] , J. Čanecký [-] , Z. Mašek [-] (87. A. Bastl [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , I. Varga [-] , I. György [-] (87. V. Kovařík [-] ) , P. Výtisk [-] (51. D. Vávra [-] ) , J. Pavlík [-] , Š. Švec [-] (75. Š. Švec [-] )

TJ Start Tlumačov
- O. Pomothy [-] , J. Malík [-] , M. Džugan [-] , K. Hamor [-] , M. Schneider [-] (46. D. Kobes [-] ) , J. Pfeifer [-] , M. Wolf [-] , D. Žák [-] , J. Korelus [-] (46. T. Šindelář [-] ) , V. Jansa [-] (64. L. Svoboda [-] ) , L. Leitl [-]

ŽK: 56. J. Pavlík , 83. J. Čanecký , 86. M. Brož - 31. J. Korelus , 40. K. Hamor , 59. J. Malík , 63. J. Pfeifer , 90. L. Leitl . ČK: 74. J. Pavlík - 55. D. Žák .
Hráči zápasu: M. Bastl , I. Varga .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sirový Václav - SLADKÝ Stanislav, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jan Benedikt
Tip experta: výhra domácích

Nýrsko zatím neprohrálo a myslím, že si to pohlídají i tento zápas - 2:0.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích