0:2
(0:0)
81. M. Čupalka (p.)
89. J. Holík
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 15:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid vyzrál na taktiku Tlumačova a v závěru udeřil


Branky


81. M. Čupalka (p.) , 89. J. Holík
27

Rapid hrál svůj první zápas sezóny (úvodní kolo s Černicemi odloženo) a na svého soupeře, který měl již tři body po výhře nad Lhotou, se velmi dobře připravil. Nechtěl připustit, aby se domácí dokázali prosadit z dlouhých centrů, a to se jim podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepříjemné zranění si po čtvrt hodině hry v nenápadném souboji s Pfeiferem přivodil hostující Josef Kadlec, který tak musel být střídán a hostující celek tak byl hned na začátku zápasu přeskupen. Jeho místo nahradil Daniel Matějka, k jehož výkonům se dostaneme později. Následovalo velké množství standardních situací, z nichž domácí mohli vytěžit první branku ve 23. minutě. Na centr si i s výkřikem skákal hostující Liška, ale trajektorii neodhadl a na zadní tyči mohl do prázdné uklízet Wolf, jenže míč minul.

 

V jednatřicáté minutě se se žlutými kartami rozešli hostující Matějka s domácím Malíkem, kdy první jmenovaný dohrál souboj s domácím brankářem a domácímu obránci pak "ruply nervy" a rázným odstrčením dal jasně na jevo, co si o soupeřovo zákroku myslí.

Ve druhé půli pokračovala hra vestejném duchu. Hosté jistě bránili dlouhé centry domácích hráčů a sami si vytvářeli šance kombinací přes střed hřiště. Nicméně v mnoha případech zasadila stopku hráčům jedna z obran a často se tak kopaly volné přímé kopy, které k ničemu kloudnému nevedly.

 

Až po nevydařené přihrávce zpět k bráně od Pfeifera musel za záchrannou brzdu zatáhnout domácí Jakub Malík, který po faulu na Matějku ve vápně obdržel rovnou červenou kartu. K míči se postavil sám faulovaný Matějka, který penaltu proměnil. Rapid pak oslabenému soupeři vsítil do konce zápasu ještě jednu branku. Matějka našel Černického, ten ale míč dobře netrefil a do odkryté brány pak dorážel Jan Holík.



Ohlasy k zápasu



SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: Po dlouhých letech jsme díky odloženému zápasu s Černicemi zahajovali sezonu venkovním zápasem, který jsme zvládli a připsali 3 body. Z mého pohledu to bylo vítězství zasloužené, protože jsme v zápase měli více šancí a i herně jsme byli lepší. Domácí hráli klasiku svých dlouhých nakopávaných míčů, bez jakékoliv mezihry, na což jsme se v týdnu připravovali a kluci to vzadu perfektně zvládli a domácí mimo dvou nebezpečných šancí vůbec do ničeho nepustili. Pravda je, že jsme dali gól z penalty, která následovala po chybě v rozehrávce domácí obrany, ale i potom jsme měli dvě dobré šance a z jedné z nich jsme přidali druhý gól. Teď se musíme nachystat na úterní dohrávku a potvrdit 3 body.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
P. Pejsar [-] - J. Malík [-] , M. Džugan [-] , K. Hamor [-] , T. Šindelář [-] , J. Pfeifer [-] , M. Wolf [-] (78. M. Frček [-] ) , M. Schneider [-] , J. Korelus [-] (65. O. Rottenborn [-] ) , V. Jansa [-] (65. L. Svoboda [-] ) , L. Leitl [-]

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - J. Holík [-] , T. Ježek [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , A. Kellich [-] (69. D. Pešek [-] ) , J. Kadlec [-] (15. D. Matějka [-] ) , M. Černický [-] , P. Řezníček [-] , D. Kořenek [-] , P. Nový [-]

ŽK: 31. J. Malík , 86. J. Pfeifer - 31. D. Matějka . ČK: 80. J. Malík .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: Kulhánek Milan - RUDA Daniel, MOLEK Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Pavel Šimsa
Tip experta: výhra hostů

Náš tradiční soupeř pro 2.kola s nepříjemným stylem, ale věřím nám, že zabodujeme na plno :)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů