Březí padlo brankou v 91. minutě


Branky


20. J. Lukeš (p.) - 8. A. Bujok , 90. J. Ketzer
26

Okresní derby dvou týmů z konců okresu, vacovští i domácí to mají kousek do Strakonic. Já to hodnotím jako šlágr kola a to se také událo. Hráči obou týmů za krásného, téměř letního počasí, nabídli pěkné návštěvě fotbalovou bitvu, která téměř osmdesát minut byla nadprůměrem soutěže. Trojice rozhodčích Tauber, Hnilička, Harvalík řídila toto důležité a těžké utkání solidně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodních minut se hrálo vyrovnané utkání. Domácí důrazem a hrou na doraz nepouštěli hosty do kombinační hry, která je jim vlastní. Byl to souboj ze středu hřiště a spíš boj. Boj který nezklamal a přidáme-li k tomu fotbalovou kreativitu hostí a bojovný výkon domácích bylo dáno, že se hrál výborný fotbal Vacovští byli lepší na míči, ale domácí svou houževnatostí a zdvojováním při bránění nedali hostům mnoho příležitostí k zakončení. Jenže první šance hostí přišla v 8. minutě, kdy se dostali před branku domácích, kteří zapomněli na extra střelce hostí Bujoka a ten věděl, co s míčem po odražení od nohou domácího hráče. Šancí nepohrdnul a zkušeně poslal hosty do vedení.  Hrál se rychlý fotbal, který gradoval další událostí. Ve 20 minutě to zahřmělo v pokutovém území hostí, když domácí podnikli výpad do obrany hostí a Daniel byl hostujícím Roučkou faulován. Byl s toho pokutový kop. K míči se postavil Lukeš a nedal Láchovi šanci. Zápas dostal nový náboj a také se přiostřilo na hřišti a emočně i na obou střídačkách. Hrálo se strhující utkání, které přerušila poločasová přestávka.

Druhá polovina přinesla opět výborný fotbal. Opět boj ze strany domácích a úporná snaha hostí o proražení obranného valu. Střed hřiště, málo kombinace a brejky z obou stran. To byla snaha od obou týmů, a poněvadž obrany v této fázi převládaly a tak oba gólmani Kouba i Lácha si mohli vybrat dovolenou. Od 60. minuty hosté stupňují tlak, ale obrana domácích odolává a Kouba drží tým nad vodou. Když vše spělo ke spravedlivé remíze přišel nastavený čas. Zápas spěje k závěru, hosté zahrávají přímý kop, který Kouba chytá, ale po ztrátě míče na polovině hřiště domácích hráčů přichází rychlá nahrávka na hostujícího Ketzera a ten uklízí proti pohybu bezmocného Kouby míč do domácí sítě. Tři body štěstí tak přišly až v samotném závěru a Vacovské emoce vytryskly na plno.

Velká radost na straně hostí zavládla po závěrečném hvizdu, domácí na chvíli popadali jak švestky, ale za svůj výkon mohou jít do dalšího se vztyčenou hlavou. Fotbal se téměř 150 divákům musel líbit a svým pojetím z obou stran to bylo nadprůměrné utkání.

 

Autor reporáže: Ladislav Beran



Sestavy


FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - A. Kravčenko [-] (49. J. Toncar [-] ) , R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , M. Kukla [-] , F. Daniel [-] , J. Hubáček [-] , Š. Kužvart [-] , J. Lukeš [-] (68. L. Martínek [-] ) , R. Lauda [-] , J. Bízek [-]

SK Vacov
T. Lácha [-] - K. Procházka [-] , M. Vítovec [-] , J. Mrázek [-] , J. Bubík [-] - D. Makas [-] (54. J. Ketzer [-] ) , F. Roučka [-] , A. Jírovec [-] , M. Valta [-] - A. Bujok [-] , F. Zitta [-]

ŽK: 43. R. Kalčík , 64. J. Hubáček , 89. F. Daniel - 45. M. Vítovec , 67. M. Valta , 77. J. Mrázek , 86. J. Bubík .
Hráči zápasu: J. Kouba - T. Lácha .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Tauber Lukáš - HNILIČKA Jaroslav, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 10. 2022 20:25
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 17:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 17:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 12:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 07:13

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 20:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 17:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 11:27
Václav Plachta

Expert: Dominik Petráň
Tip experta: výhra hostů

Ve velmi vyrovnaném a bojovném zápase budou mít lehce navrch hosté z Vacova a zvítězí 1:3.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 20:08

Tip: výhra domácích

Boj o první čtyřku slibuje zajímavý fotbal. Domácí s hosty odehrají velký zápas s bodovým ziskem pro domácí Kozlíky a Březí koza poteče proudem.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 15:14
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 10:48

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 08:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 06:54
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza