Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 16:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý výsledek 7-2 v kole! Tentokrát v Chelčicích


Branky


23

Druhé kolo pokračovalo pro tým z Bavorova výjezdem do Chelčic. Bavorov chtěl odčinit domácí porážku 1-2 s Husincem. Domácí zase navázat na pohodovou výhru 3-0 z Vacova. Zápas byl už od prvních minut v režii domácích a hosté i přes bojovný výkon utržili druhou porážku v letošním ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první branku se čekalo jen pouhých devět minut, když se prosadil domácí nováček v týmu Buzhdyhan. Na tuto branku hosté odpověděli ve 14. minutě zásluhou Řezáče. To ale hráče domácího týmu ještě více nabudilo a ti během patnácti minut rozhodli o zápasu. V 16. minutě vrátil vedení domácím Kiš. O šest minut později zvýšil na rozdíl dvou branek Šácha a zkázu dokonal ve 31. minutě Martin Machnyk. První poločas skórem 4-1 z pohledu domácích rozhodl o všem.

Druhý poločas začal stejnou písničkou, jako se odehrával ten první. Ve 46. minutě přidal pátou branku domácích Skála. V 63. minutě už to bylo dokonce 6-1. když se podruhé prosadil Machnyk. Hosté dokázali na tento gól rychle odpovědět a o tři minuty snížil Gašpar na 2-6. Poslední hřebíček do rakve hostů přidal svojí druhou brankou Skála, který se jako nová akvizice domácích z Netolic nemohl lépe před domácími fanoušky představit v prvním domácím zápase, než dvěma góly. Hosté tak po dvou kolech nemají ani bod. Domácí jsou jako jediný s týmem Sousedovic stoprocentní.



Sestavy


FK Chelčice
R. Anatiichuk [-] (79. L. Turek [-] ) - M. Šácha [-] (64. J. Koloušek [-] ) , J. Skála [-] , M. Machnyk [-] , J. Hajný [-] (46. P. Valenta [-] ) , M. Kiš [-] , J. Turek [-] (62. P. Pícha [-] ) , J. Křenek [-] , H. Buzhdyhan [-] , V. Tesař [-] , M. Švec [-] (46. M. Lang [-] )

TJ Sokol Bavorov
Z. Líkař [-] - L. Kautman [-] , M. Vondráček [-] , D. Calta [-] (86. M. Kautman [-] ) , D. Řezáč [-] , M. Polanský [-] , B. Begiri [-] , P. Gašpar [-] , R. Funda [-] (46. P. Duda [-] ) , B. Slavík [-] (60. R. Oláh [-] ) , P. Štěch [-]

ŽK: 50. M. Vondráček , 56. D. Řezáč , 84. P. Štěch .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ovčáček Josef - MRÁZ Marek, PAŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích