Borek přezimuje na druhé místě


Branky


15
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastný gól poslal hosty do vedení.

Borek vstoupil do utkání aktivně jak je zvyklí s vysokým presingem a kombinační hrou nedával domácím hráčům moc prostoru. Do první velké šance se dostal M.Kocina po přihrávce R.Horejše, ale sám proti domácímu gólmanovi neuspěl. Ve 21.min vlétl M.Kocina do vápna kde byl faulován, ale penalta se nepískala. Ve 28.min postupoval ze strany sám na bránu R.Horejš, domácí ve snaze odkopnout míč nastřelili jen Martina Kocinu od kterého se míč odrazil do pravé šibenice 0-1. Druhý gól mohl přidat J.Frank po krásné kombinaci s R.Horejšem, ale jeho střela jen těsně minula pravou šibenici. Do kabin tak šli hosté za jedno brankového vedení.

Pojistku přidal Josef Endlicher.

 

Do druhé půle šli hosté s tím, že chtějí co nejdříve přidat druhý gól a zlomit tak odpor domácích. I přes několik slibně rozjetých akcí nedokázal Borek přidat druhý uklidňující gól. V 70.min byl ve vápně faulován J.Houška a tentokráte se PENALTA pískala. K té se postavil V.Baščevan a i přes to, že mířil dobře k tyči gólman M. Rácik ji bravurně vyrazil. To posadilo domácí ještě více na koně a hnali se za vyrovnáním. Obrana Borku však pracovala spolehlivě a do vážnější šance domácí nepustila. Čas běžel a domácí se hnali za vyrovnáním na což reagoval hostující stratég Stanislav Bryx vysunutím Josefa Endlichera do útoku. Ten se mu za to odvděčil v 88.min, kdy z nulového úhlu poslal míč do šibenice 0-2. Ten okamžik zápas rozhodl a když v 90.min V.Baščevan přihrál Martinu Kocinovi na třetí gól nebyl důvod zápas dále prodlužovat.


Ohlasy k zápasu



FK Borek
Radek Horejš: Zápas byl pro nás těžší než vypadá z výsledku. Domácí nám nic nedarovali. Přesto že jsme měli několik gólových šancí do 88.min nebylo o výsledku rozhodnuto.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - M. Heřman [-] , A. Arenberger [-] , L. Kuchyňka [-] , J. Záruba [-] , D. Trmal [-] (28. M. Březina [-] ) , J. Kříž [-] (54. K. Trmal [-] ) , J. Heřman [-] (80. F. Měkuta [-] ) , J. Brabec [-] , R. Arenberger [-] , T. Záruba [-] (77. J. Vaněk [-] )

FK Borek
M. Krčín [-] - M. Leština [-] , J. Čermín [-] , M. Michal [-] - O. Hanžl [-] (66. J. Endlicher [-] ) , D. Šťastný [-] , J. Frank [-] , M. Kocina [-] - V. Baščevan [-] , J. Houška [-] , R. Horejš [-] -

ŽK: 80. M. Heřman - 14. J. Čermín , 48. D. Šťastný , 52. M. Kocina , 87. V. Baščevan .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svoboda Jan - FILÍPEK Tomáš, BUMBA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:53

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Suchdol nám určitě nedá body zadarmo, ale naše marodka se před dokopnou vyprazdňuje a tak si odvezem všechny body. tip 1:4

Tip: výhra hostů