5:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 13:30

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatná rozstřílela na podmáčeném hřišti Planou pěti góly


Branky


7. Š. Říha (p.) , 19. J. Král , 54. J. Král , 56. M. Sedláček , 89. M. Šimůnek - 60. P. Šteyer
24

Jak hosté hodnotí jasnou porážku? A co říkal po zisku třech bodů kapitán domácích?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Blatná
Štěpán Říha (kapitán): Na první zápas jsme byli natěšení. V Blatné ale od pátku de facto v kuse pršelo, takže hřiště bylo hodně podmáčené. Uvažovalo se o tom, zda se bude hrát na trávě nebo na umělce. Bylo nám tak jasné, že to bude o tom, který tým bude bojovnější, bude mít větší chuť po výhře. Nám se naštěstí už v 19. minutě podařilo vést 2:0, do konce poločasu už se nic nestalo. Hosté měli dobré standardky, z těch Planá hrozila po celý zápas. Při vstupu do druhého poločasu jsme zase dali dva rychlé góly. Pak se hrálo převážně ve středu hřiště. Poté jsme ale inkasovali a to dostalo Planou na koně. Po chvíli jsme se ale vrátili do zápasu a gólem na 5:1 korunoval naši výhru krásným sólem přes půl hřiště Michal Šimůnek. Ten to bude mít samozřejmě drahé. První utkání se myslím vydařilo, věřím že to potvrdíme ve Vodňanech. V neposlední řadě bych rád poděkoval fanouškům, klukům za bojovný výkon a doufám, že budeme radost dělat dál.

SK Planá
Jan Pintér (trenér): Do utkání jsme bohužel vstoupili špatně, kdy jsme ve 4. minutě inkasovali z penalty a za dalších pár minut po jednoduchém nákopu za obranu, došlo k nedorozumění mezi našimi hráči, a bylo to 2:0. Trošku jsme se z toho oklepali a do půle se snažili utkání aspoň zkorigovat, ale nebylo nám přáno. Měli jsme tam pár výborně kopnutých standardek, které jsme nedokázali využít. Při nástupu do druhé půle jsme si říkali, že si musíme dát pozor, ale v 55. minutě bylo po zápase, kdy jsme strašně chybovali vzadu a bylo to rázem o 4 góly. Pak jsme dokázali snížit na 4:1 a soupeře jsme dokázali přitlačit k jejich vápnu, ale posledních 20 metrů od branky jsme byli prakticky impotentní. Ve finální křeči jsme dostali pátý gól a bylo hotovo. Domácím jsme to utkání strašně usnadnili svojí nedůsledností, špatným taktickým postavením a chybami v defenzivní linii. Do příštího utkání musíme na té defenzivě zapracovat, aby se nic podobného již neopakovalo. Domácím gratuluji k zaslouženému vítězství a k celkově pěknému fotbalu.



Sestavy


TJ Blatná
J. Sedláček [-] - J. Levý [-] , M. Kůst [-] , M. Hlaváč [-] , A. Maršík [-] - O. Míka [-] (64. M. Uldrich [-] ) , M. Šimůnek [-] , Š. Říha [-] , A. Bulka [-] (46. J. Maleček [-] ) - J. Král [-] (87. V. Bláha [-] ) , F. Čadek [-] (45. M. Sedláček [-] ) -

SK Planá
J. Hotový [-] - P. Pajerský [-] , L. Pešek [-] , J. Szabó [-] , L. Motyka [-] , O. Hotový [-] - D. Kořínek [-] , M. Tibitanzl [-] (58. J. Lacko [-] ) , T. Plojhar [-] (46. O. Jánošík [-] ) - P. Šteyer [-] , R. Lengyel [-]

ŽK: 43. M. Kůst , 43. F. Čadek , 45. Š. Říha - 9. T. Plojhar , 58. O. Hotový , 84. J. Szabó .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Vítek Miroslav - PÍSEK Martin, HLADÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Aleš Prokop
Tip experta: výhra hostů

Slyšel jsem předpovědi, že by měla Blatná hrát o prvenství. Vůbec nevím, kde se tohle vzalo. Planá vyhraje rozdílem třídy. Nechci se nikoho dotknout, ale když spadneš, tak se to většinou rozpadá a tahle skupina nebude žádná prdel.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů