2:1
(2:0)
55. V. Hozman (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior odčinil zaváhání z prvního kola! Doma porazil Bělčice


Branky


36. D. Šefčík , 45. D. Šefčík (p.) - 55. V. Hozman (vl.)
23

Po remíze 3:3 s nováčkem z Vlachova Březí čekal B-tým Junioru ze Strakonic druhý domácí zápas. Tentokrát přijeli hráči Sokolu z Bělčic, které čekal druhý ze čtyř venkovních zápasů na začátek soutěže.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Fanoušci museli, i přes velký počet šancí od obou týmů, čekat na branku až do 36. minuty. Prosadil se Junior a to nejpovolanější z hráčů kapitán David Šefčík. Ten nabité sebevědomí prokázal do konce poločasu ještě jednou. Ve 45. minutě se kapitán Junioru postavil k pokutovému kopu, při kterém nedal hostujícímu brankáři Dražanovi šanci. Poločas vyšel Junioru na jedničku.

 

Druhý poločas

 

Druhý poločas začal ve stejném duchu a hosté dokázali v 55. minutě snížit na 1-2, když se nechtěně do vlastní brány trefil Hozman. Hosté už přes své další šance už vyrovnat nedokázali a domácí mohli slavit první výhru v ročníku. Na výhru se budou snažit navázat za týden dalším domácím zápasem, ve kterém přivítají Cehnice. Bělčice zajíždí k nováčkovi do Vlachova Březí.

 

autor: VÁCLAV PLACHTA



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice B
Linhart Martin - trenér Junior "B": Zápas jsme nezačali vůbec dobře, nedařila se nám kombinace a zbytečně jsme ztráceli balón po nevynucených chybách. Hosté hrozili dlouhými nákopy ale naše obrana v čele s dobře chytajícím dorostencem Moudrým si bez vážnějších problémů věděla rady. Naše hra se zlepšila až od 30. minuty. Po pěkných kombinacích začaly přicházet gólové šance. V 35. minutě se po centru z pravé strany dostal do zakončení Ševčík – 1:0. Ve 45. minutě byl ve vápně faulován Tipanic a nařízenou penaltu Ševčík proměnil- 2:0. Druhý poločas začal z naší strany aktivně. Bohužel po našich neproměněných šancích přišel trest. V 55. minutě nešťastný vlastní gól Hozmana – 2:1. Hosté začali být více aktivní ale na vyrovnávací branku to nestačilo. Jelikož nedokážeme proměnit velké množství šancí byl to boj až do konce. Nejlepší hráči z řad Junioru – Benedikt, Šefčík.




Sestavy


FK Junior Strakonice B
P. Moudrý [-] - S. Tipanic [-] , J. Benedikt [-] , L. Šimák [-] , T. Děd [-] , Š. Vondrák [-] (62. V. Peroutka [-] ) , V. Hozman [-] , J. Máška [-] , D. Šefčík [-] , J. Baloušek [-] , J. Smola [-] (46. R. Novák [-] )

TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] - M. Vrbský [-] (46. T. Ježek [-] ) , J. Houda [-] (46. V. Mach [-] ) , M. Ráž [-] , O. Páca [-] , A. Ježek [-] , M. Hrkel [-] , J. Vejšický [-] (81. M. Fiala [-] ) , L. Krameš [-] (70. L. Mach [-] ) , M. Hevera [-] , K. Zeman [-]

ŽK: 76. D. Šefčík - 64. M. Hrkel , 70. M. Ráž , 81. O. Páca .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HANDŠUH Karel - ROTHSCHEDL David, RADA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza